Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  10:28:41

Στο κλαρί από χθες οι τρεις πρώτοι. Σταθάκης: «Είναι ο Ελληνας Πέπε-Γκρίλο». Τσακαλώτος, καμία αναγνώριση από την «γνήσια Αριστερά». Τζουμάκας αχαλίνωτος: «Είναι τζογαδόρος της πολιτικής. Τον έφεραν από την Αμερική. Θα είναι μεταβατικός». Κύριο

Καμία απάντηση ή σχολιασμός από τον ίδιο τον νέο αρχηγό και τους στενούς συνεργάτες του, "Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του", απάντησε εξ ιδίας πτρωτοβουλίας ο Παύλος Πολάκης στον Γιώργο Σταθάκη.

"Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα "πέντε αστέρια", είχε γράψει ο Γιώργος Σταθάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη, προκαλώντας αντιδράσεις (το σχόλιο συνοδευόταν και από δυο φωτογραφίες του Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη και τον Ευάγγελο Αντώναρο) και την απάντηση του Νίκου Καρανίκα, που του έγραψε ότι καταλαβαίνει τώρα γιατί ο Γιώργος Σταθάκης δεν εξελέγη βουλευτής.

Με ελαφρά καθυστέρηση και ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητή.

Ο Σταθάκης χαρακτήρισε τον Κασσελάκη Μπέπε Γκρίλο - Γι αυτό δεν εκλέχτηκες απάντησε ο Καρανίκας
Ειδικότερα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: "Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη, που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως:
α) Ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός (σσ η φωτογραφία απεικονίζει τον κ. Σταθάκη με τον Νίκο Φίλη) αλλά και ξέροντας τι ακριβώς έγινε το Φλεβάρη φέτος.... αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!
και β) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο, αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του, της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!".

Στέφανος Τζουμάκας: «Μεταβατικός πρόεδρος ο Κασσελάκης. Δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική»

Σε συνέντευξη του, ο Στέφανος Τζουμάκας σχολίασε την νίκη του Κασσελάκη και την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος ανέφερε ότι «Θα δούμε αν η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική Ιστορία.»
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Τζουμάκας ανέφερε ότι «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.»

«Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση»

«Μετα την αποχώρηση του Τσίπρα δημιουργήθηκε μία κρίση ηγεσίας στον χώρο και μία κρίση πολιτικής, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί. Ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση», είπε ο κ. Τζουμάκας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής, θα δούμε όμως αν μπορεί να ηγηθεί. Το ζήτημα του ηγεμόνα είναι να γίνει αποδεκτός. Επειδή τον ψήφισαν 50.000 άνθρωποι σημαίνει κάτι;», συμπλήρωσε.
«Το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος»

Στέφανος Τζουμάκας: «Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός»

Όσον αφορά για την παραμονή του στο κόμμα ο ίδιος δήλωσε: «Το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Με αυτήν την πολιτική δεν νομίζω να μπορεί να μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κρίση ηγεσίας. Για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός».
«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε επειδή άσκησε πολιτικές ήττας και ορισμένοι έχουν την αυταπάτη ότι θα δικαιώσουν τις πολτικές ήττες, αυτό επιχειρείται τώρα από ορισμένους, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις φάρσες».

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Η Αριστερά είναι εδώ και είναι μαθημένη στα δύσκολα. Καμία αναφορά ή αναγνώριση στη νίκη του κ. Κασσελάκη.

Με λιτή ανακοίνωση ο Ευκλείδης Τσακαλωτος αναφέρθηκε στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πάντως να δώσει συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στο facebook σημείωσε πως «η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα.Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline