Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  08:42:36

Σύντροφος Προέδρου Τάιλερ: Οι υπερβολές και οι έπαινοι αρχίζουν να ενοχλούν... Αρνητικές απαντήσεις σε νέα γκάλοπ. Ειρωνεία και αιχμές από τον Άδωνη Γεωργιάδη. Κύριο

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα συνιστούσα λιγότερα TikTok στον Κασσελάκη» – «Φαντάζεστε να είχα κάθε μέρα στο υπουργείο την Ευγενία;»

1.Κασσελάκης σε Τάιλερ: Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ - Έχεις πολλά να προσφέρεις στη χώρα

Στον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Κυριακής. "Ο Τάιλερ έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας".

2.Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του συντρόφου του εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega το απόγευμα της Τετάρτης (27/09).

Αρχικά, χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη ως «πάρα πολύ συμπαθή», «λαμπερό», «χαμογελαστό και όμορφο» ενώ αναφερόμενος στο πολιτικό του ταλέντο, είπε πως «αυτές τις πρώτες μέρες που έχει κυβερνήσει τον ΣΥΡΙΖΑ μου έχει δημιουργήσει πολλές απορίες οι οποίες εντείνονται».
Ο κ. Γεωργιάδης έφερε ως παράδειγμα τη βραδιά της εκλογικής νίκης του Στέφανου Κασσελάκη και αναρωτήθηκε: «Ανεβαίνει πάνω στην εξέδρα με τον σύζυγό του και λέει πως έχει να προσφέρει πολλά στη χώρα. Ένα λεπτό... Αν ο Μητσοτάκης ανέβαζε την κ. Μαρέβα κα έλεγε το αντίστοιχο τι θα έλεγαν του ΣΥΡΙΖΑ;».

«Φαντάζεστε να είχα εγώ κάθε μέρα στο υπουργείο την Ευγενία; Είναι λογικό; Εντάξει... Την είδατε μια την είδατε δύο. Θα κυβερνάμε κάθε μέρα το υπουργείο με την Ευγενία;» συνέχισε την τοποθέτησή του ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε: «Μας είπε για την αγάπη του, για τη σχέση του, τώρα όμως είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό που επιχειρείται με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι μία επιτηδευμένη διαφήμιση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ιστοσελίδας μας σε ορισμένα γκάλοπ που γίνονται αυτές τις ημέρες οι απαντήσεις για την υπερπροβολή και τους επαίνους στον σύντροφο του Προέδρου αξιολογούνται αρνητικά.

3.Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήρθε μόνος του από τις ΗΠΑ, προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο πλευρό του βρίσκεται και ο σύντροφος του Τάιλερ Μάκμπεθ, ο οποίος εγκατέλειψε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο Τάιλερ είναι 31 ετών με καταγωγή από την Αμερική, ενώ βρίσκεται σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια με τον υποψήφιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ σκοπεύουν να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Στο επάγγελμα είναι νοσοκόμος, ωστόσο εγκατέλειψε την εργασία του για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και να είναι δίπλα στον προεκλογικό αγώνα του σύντροφο του.
Επίσης, σε δηλώσεις που έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει αναφέρει για την επαγγελματική του ιδιότητα του συντρόφου του, πως «ο τίτλος που έχει στις ΗΠΑ είναι αντίστοιχος με αυτόν του παθολόγου – γενικού ιατρού στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει, ήταν και νοσηλευτής. Έχει περάσει χρόνια στις ΜΕΘ επί κορονοϊού και χωρίς να πάρει απολαβές και μπόνους στο τέλος της χρονιάς. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ιατρική».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline