Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  10:31:37

Ισχυρό και άνετο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη μεταξύ 35-38% σε δυο δημοσκοπήσεις, με χαμηλή πτήση στο 15% η υποψηφιότητα Ζαχαριάδη. Μονοψήφιοι οι υπόλοιποι. Βέβαιος ο δεύτερος γύρος. Κύριο

Ο υπερφίαλος Κασιδιάρης που είχε προεξοφλήσει ότι θα αντιμετώπιζε αυτός στο δεύτερο γύρο τoν Μπακογιάννη κυμαίνεται, μόλις, μεταξύ 5-6%.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με τα έως τώρα δεδομένα από δύο δημοσκοπήσεις κυμαίνεται σε αποδοχή ψήφων στο 35-38%, σε απόσταση μεγάλη από κάθε διεκδικητή αλλά και από την αυτοδυναμία του 43% .οι εκλογές Ελπίζει να καλύψει την απαιτούμενη απόσταση τις επόμενες ημέρες έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και να μη χρειαστεί ο δεύτερος γύρος στις 15 Οκτωβρίου.
- Ο Κώστας Ζαχαριάδης έρχεται καθαρά δεύτερος με 15%, ενώ έχει δυνατότητες να πάει και ψηλότερα, παρά την καθυστερημένη υποψηφιότητά του και την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει. Υπολογίζει και στη στήριξη τόσο του νέου αρχηγού όσο και της παλαιάς ηγετικής ομάδας,.

- Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Χάρης Δούκας, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτος με 8,5%, έχει όμως ένα συν: Θυμίζει τον Λεωνίδα Κύρκο – αν υπήρχε δεύτερη ψήφος θα λάμβανε πολλές!
- Ο Νίκος Σοφιανός, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ, αυτοδιοικητικός με πολύ καλή παρουσία -όπως έχουμε ήδη σημειώσει- στη διάρκεια της τετραετίας, δείχνει ικανός να διεκδικήσει την τρίτη θέση, καθώς στη μέτρηση λαμβάνει 8%.
- Ο αλαζονικός Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει μόλις ένα 5-6%, πάντα προφυλακισμένος – για κάποιους υποεκπροσωπείται.
-Ο Κώστας Παπαδάκης λαμβάνει 3%.
-Ποσοστό15,5% δηλώνει πως δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, προβληματίζεται, είναι αναποφάσιστοι.

2.ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε καλύτερη λύση από τον Μπακογιάννη- Ο Κασσελάκης θα "τρέξει χιλιόμετρα" με τον Ζαχαριάδη για τον Δήμο Αθήνας

"Είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ, για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά" ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Στην παρουσίαση του συνδυασμού "Ανοιχτή Πόλη" του Κώστα Ζαχαριάδη στο Ίδρυμα Κακογιάννης, για την υποψηφιότητά του στον Δήμο Αθηναίων, παρέστη ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην πρώτη του πολιτική εκδήλωση, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαχαριάδη, τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη λύση από τον Κώστα Μπακογιάννη.

"Έχουμε ακούσει πολλούς Αθηναίους, ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη και νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλύτερη λύση: Τον Κώστα Ζαχαριάδη" ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος στη συνέχεια απευθύνθηκε στον υποψήφιο για δήμαρχος Αθηναίων με το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: "Και είμαι εγώ εδώ και εμείς εδώ, για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline