Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  10:34:47

Συμμαθητές στο Δημοτικό αλλά τους χώρισε η πολιτική. Δόμνα Μιχαηλίδου για Στέφανο Κασσελάκη: «Σαν πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»... «Να πάψει να είναι απρόκλητη και απρόσεκτη». Κύριο

Βάρβαρη λογοκρισία στο γεγονός της κοινής τους παρουσίας στο Ίδρυμα της Καλλιθέας, άσκησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της υφυπουργού Παιδείας. Οι εξηγήσεις του.

Απάντηση στα όσα της καταλόγισε νωρίτερα σήμερα (28.9.2023) ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη Δόμνα Μιχαηλίδου για τα όσα διαδραματίστηκαν σε κέντρο ΑμεΑ, με την υφυπουργό Παιδεία να του απαντά:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;

Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα.

Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Στέφανος Κασσελάκης: Η κα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη – Να είναι πιο προσεκτική στο μέλλον

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πέμπτη ημέρας στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με μια ανάρτησή του με την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά και με τα ΜΜΕ.
Απαντώντας στο γεγονός ότι «εξαφάνισε» από την χθεσινή του επίσκεψη σε κέντρο ΑμεΑ την κα Μιχαηλίδου και μην λέγοντας κουβέντα για τα «ακροβατικά» που έκανε ενώπιον παιδιών με αναπηρία, ο κ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά κουνάει και το δάχτυλο.

Γράφει:

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι' αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την...
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 28, 2023

Η «επίσκεψη», η «εξαφάνιση», το ακροβατικό και η οργή

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τρίτη το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ. Ωστόσο, στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του φαίνεται πως επέλεξε να μπει σε μία από τις αίθουσες όχι περπατώντας αλλά μέσα από τα ειδικά κάγκελα που υπάρχουν στο σημείο.
Στην επίσκεψη ήταν παρούσα και υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, όμως στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη η ίδια έχει εξαφανιστεί.

Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.
Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. pic.twitter.com/EtOTdrPE25
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 27, 2023
Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβασε στιγμιότυπα μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το σχολείο στα social media.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline