Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  09:21:22

Ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ: «Ένα βιβλίο-ντοκουμέντο. Η πρώτη και ίσως η μοναδική απόπειρα να δοθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ποια πραγματικά ήταν η Μαρία Κάλλας ... Το συνέγραψε ένας αληθινός μαέστρος του γραπτού λόγου ο Μιχάλης Δημητρίου». Κύριο

ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Στη χθεσινή του επιλεκτική βιβλιοπαρουσίαση, των πιο σημαντικών βιβλίων κατά κατηγορίες, στη κατηγορία «βιογραφίες, αυτοβιογραφίες, προσωπικές μαρτυρίες», επισημαίνεται: «Εφέτος είναι η χρονιά της. Στα εκατό χρόνια από τη γέννηση της ελληνίδας ντίβας ο τόμος «Δεν είμαι η Μαρία... Είμαι η Κάλλας» (εκδόσεις BELL) του Μιχάλη Δημητρίου.

Το βιβλίο είναι καρπός πολύμοχθης δημοσιογραφικής έρευνας, που υποστηρίζεται από αρχειακό υλικό και μαρτυρίες όσων τη γνώρισαν, συνθέτει τη ζωή της διακρίνοντας μύθους και αλήθειες».

1. Όλο και διευρύνεται η καλή υποδοχή, με τα θερμά, θετικά σχόλια από τους πρώτους αναγνώστες για το νέο βιβλίο του Μιχάλη Δημητρίου, και γενικά η δημοσιότητα σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ, από τις εφημερίδες και το Διαδίκτυο, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, με πρώτους το «Κανάλι Ένα» σε δύο ωριαίες εκπομπές και τον «Αθήνα 9,84», (με προγραμματισμό σε ορισμένους τηλεοπτικούς), τις προτάσεις καλής αξιολόγησης και προβολής πολλών βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων γενικής πώλησης βιβλίων. Δύο επισημάνσεις από το εκδοτικό συγκρότημα του άλλοτε ΔΟΛ, που ανήκει τώρα στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη έτυχαν ευρύτερης προσοχής Σάββατο και Κυριακή.

2.-Ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ :» Ένα βιβλίο-ντοκουμέντο.... Η πρώτη και ίσως η μοναδική απόπειρα να δοθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιά πραγματικά ήταν η Μαρία Κάλλας ... Το συνέγραψε ένας αληθινός μαέστρος του γραπτού λόγου ο Μιχάλης Δημητρίου».

gjgk

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline