Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  12:35:26

Ν. Δένδιας πάντα πρώτος υπουργός σε διεθνείς πρωτοβουλίες: «Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις κατά αμάχων και αθώων». Πλήρης η εναρμόνιση με τις θέσεις των Βρυξελλών. Κύριο

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η σημαία της ΕΕ και του Ισραήλ κυματίζουν δίπλα-δίπλα.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής σημειώνει ότι «η πλήρης κλίμακα της βαρβαρότητας της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς μάς αφήνει με κομμένη την ανάσα»

1.«Η προστασία όλων των αμάχων, όπου κι αν βρίσκονται, παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τη διεθνή κοινότητα και τη χώρα μας»

Στην ανάγκη προστασίας όλων των αμάχων, όπου και αν βρίσκονται, στάθηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
«Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του αυτές τις δύσκολες ώρες, ιδιαίτερα σε όσους επλήγησαν. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» ανέφερε ο κ. Δένδιας.
Όπως υπογράμμισε, «η προστασία όλων των αμάχων, όπου κι αν βρίσκονται, παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τη διεθνή κοινότητα και τη χώρα μας».

2.Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: η σημαία της ΕΕ και του Ισραήλ κυματίζουν δίπλα-δίπλα

Η Πρόεδρος της Επιτροπής σημειώνει ότι «η πλήρης κλίμακα της βαρβαρότητας της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς μάς αφήνει με κομμένη την ανάσα. Άνθρωποι ανυπεράσπιστοι, βάναυσα δολοφονημένοι εν ψυχρώ στους δρόμους»

Η σημαία του Ισραήλ κυματίζει δίπλα από αυτή της ΕΕ στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες αναφέρει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής σημειώνει ότι «η πλήρης κλίμακα της βαρβαρότητας της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς μάς αφήνει με κομμένη την ανάσα. Ανθρωποι ανυπεράσπιστοι, βάναυσα δολοφονημένοι εν ψυχρώ στους δρόμους».
«Στεκόμαστε σθεναρά στο πλευρό του Ισραήλ και του λαού του. Σήμερα η σημαία της ΕΕ και του Ισραήλ κυματίζουν δίπλα-δίπλα» σημειώνει.

3.Δένδιας για Ισραήλ: Πλήρης αλληλεγγύη – Απόλυτη προτεραιότητα η προστασία των αμάχων

Την αλληλεγγύη του στο Ισραήλ εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στα social media.
«Πλήρης αλληλεγγύη στο Ισραήλ και τον λαό του αυτές τις δύσκολες ώρες, ιδιαίτερα σε όσους επλήγησαν», τονίζει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας.
«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Η προστασία όλων των αμάχων, όπου κι αν βρίσκονται, παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τη διεθνή κοινότητα και τη χώρα μας» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline