Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  12:23:17

Στάθηκαν καλά οι Μπακογιάννης- Δούκας σε debate της ΕΡΤ για την Αθήνας με αρκετά χασμουρητά. Δεν καλύπτεται την Κυριακή η διαφορά 41,2% προς 14,2% του Χάρη Δούκα. Βέβαιος νικητής ο Κώστας Μπακογιάννης. Κύριο

Ο Δούκας δεν μπορεί να περιμένει ενίσχυση, παρά μόνο στους ψηφοφόρους του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ με 13,36%, δηλαδή (χωρίς αλλαγές στη μεγάλη αποχή) μπορεί να συγκεντρώσει ένα ποσοστό από τον πρώτο γύρο το 27%.

Ιδιαίτερα μετά την απόφαση ΚΚΕ-Σοφιανού για λευκό ή αποχή του δικού τους 12,88%, ενώ μεγάλο μέρος του ποσοστού 8,33% της ομάδας Κασιδιάρη φέρεται να προτιμά στο δεύτερο γύρο το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη.

1,Τηλεμαχία εντυπώσεων αλλά όχι καταλυτικών, μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, έγινε την Τετάρτη το βράδυ στην ΕΡΤ . Ήταν κοινή επιθυμία και επιδίωξη, που δεν θεωρείται ότι μπορεί να αλλάξει σοβαρά τα δεδομένα για τη δεύτερη Κυριακή υπέρ της εύκολης εκλογής του Κώστα Μπακογιάννη.

Στάθηκαν καλά οι Μπακογιάννης- Δούκας σε debate της ΕΡΤ για την Αθήνας με αρκετά χασμουρητά. Γνώριζαν τα θέματα, τα περισσότερα μικρής εμβέλειας, ήταν ευπρεπείς , χωρίς λαϊκισμούς και με επιχειρήματα στην αντιπαράθεση τους, με πιο έμπειρο τον Κώστα Μπακογιάννη.
Δεν καλύπτεται την Κυριακή η διαφορά 41,2% προς 14,2% του Χάρη Δούκα. Βέβαιος νικητής ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δούκας δεν μπορεί να περιμένει ενίσχυση, παρά μόνο στους ψηφοφόρους του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ με 13,36%, δηλαδή (χωρίς αλλαγές στη μεγάλη αποχή) μπορεί να συγκεντρώσει ένα ποσοστό από τον πρώτο γύρο το 27%. Ιδιαίτερα μετά την απόφαση ΚΚΕ-Σοφιανού για λευκό ή αποχή του δικού τους 12,88%, ενώ μεγάλο μέρος του ποσοστού 8,33%

2.Σοφιανός: «Άκυρο ή αποχή στον Β' γύρο της Αθήνας»
«Για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών κόντρα στα κέρδη των λίγων» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
Να επιλέξουν το άκυρο ή την αποχή κάλεσε ο Νίκος Σοφιανός τους ψηφοφόρους στον Β' γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρθηκε αρχικά στην άνοδο των ποσοστών του συνδυασμού του, που δίνουν μεγαλύτερη δύναμη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. «Για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών κόντρα στα κέρδη των λίγων», όπως είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τόνισε:

«Διαβεβαιώνουμε τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ότι θα δώσουμε μαζί το επόμενο διάστημα τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Στην Αθήνα κρίθηκε ο δεύτερος γύρος, η δεύτερη θέση, σε λιγότερο από 1,5 μονάδα. Δυστυχώς δεν θα είμαστε εμείς απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη. Θα βρεθεί ο υποψήφιος του ΠαΣοΚ, ο συνδυασμός του οποίου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε την πλειοψηφία που δεν είχε ο κ. Μπακογιάννης στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να στηρίξει τις επιλογές που ακολούθησε με τα έργα, τα οποία δουλεύουν για τα συμφέροντα των λίγων».

Ο κύριος Σοφιανός πρόσθεσε: «Άρα η στάση των Αθηναίων απέναντι σε αυτό τον δεύτερο γύρο, είναι το άκυρο και η αποχή, να μην γίνουν συνένοχοι σε έργα που έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα και θα δούμε και στο επόμενο».
σε οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και ζητούσε επιτακτικά από την ΕΡΤ να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία το συντομότερο δυνατό».
Και κλείνουν, λέγοντας, πως «σε αυτό το αίτημα ο κ. Μπακογιάννης δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για όλα τα μικρά και μεγάλα ψέματα, θα απαντήσουμε στο debate την Τετάρτη το βράδυ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline