Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  12:27:44

Για τους «απέναντι»παλαιούς στον νέο αρχηγό και απρόθυμους, βαρειές κατηγορίες αντεπίθεσης. Εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας: Οι ίδιοι που υπονόμευαν τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα τον Κασσελάκη. Κύριο

Θεοδώρα Τζάκρη: τεράστια η υπομονή του Κασσελάκη απέναντι σε απρόθυμους να βοηθήσουν και υπονομευτές.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο νυν αρχηγός, Στέφανος Κασσελάκης, ήταν και είναι στόχοι υπονόμευσης, δήλωσε ο τέως
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος..

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, σε συνέντευξή του την Πέμπτη, είπε ότι «υπονομεύεται οφθαλμοφανώς» και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση για διάσπαση. Από τη δικιά μας τη πλευρά δεν υπάρχει κάτι.

» Πριν και μετά τις εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κρατήσει τον διάλογο σε εσωκομματικό επίπεδο».

Είπε ακόμη ότι «αυτοί που είναι αιρετοί εκλέγονται από τον λαό δεν εκλέγονται απλά ως άτομα, εκλέγονται ως κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση, έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κόμμα. Ελπίζω το επόμενο διάστημα να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την αντιπολίτευση».

2.Θεοδώρα Τζάκρη: Η υπομονή που έχει δείξει ο Κασσελάκης ξεπερνά και αυτή του Ιώβ ( Ιωνά) στην κοιλιά του κήτους
«Θα είχαμε παραφρονήσει αν δίναμε μια θέση στο Επικρατείας σε όσους μιλούν για υπονόμευση» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αιτιολογώντας την απόφαση Κασσελάκη να τεθούν εκτός ψηφοδελτίων όσοι διαφωνούν

Με την υπομονή του Ιώβ στην κοιλιά του κήτους (σ.σ. αν και στο κήτος βρέθηκε ο Ιωνάς) παρομοίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, την υπομονή που κατά την ίδια έχει δείξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, όπως είπε, «καθυβρίζεται καθημερινά περισσότερο από μέσα παρά από έξω».

Περιγράφοντας τι συνέβη την Τετάρτη πριν και μετά το τελεσίγραφο Κασσελάκη προς τα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Τζάκρη είπε ότι «ο πρόεδρος απηύθυνε συγκεκριμένη πρόσκληση για την ανάληψη ευθύνης. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο όλα τα μέλη για να γίνουν τομεάρχες, όχι μόνο σε αυτούς που τον συμπαθούν. Ήταν λιγοτέρες από 10 οι αρνήσεις που εισέπραξε».

«Η Αχτσιόγλου είπε ότι είχε ξεμείνει από ενέργεια. Οι άλλοι δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως ένα πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλά όλοι μας κρινόμαστε και αξιολογούμαστε. Δεν υπάρχει αυθεντία» πρόσθεσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline