Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  12:27:13

Βασίλισσα Ισπανίας Λετίσια: Πάντα κακόψυχη και συμπλεγματική απέναντι στην γεννημένη βασίλισσα πεθερά της. Απέκλεισε τελικά τη Σοφία από την ορκωμοσία της εγγονής της ως μελλοντικής βασίλισσας. Κύριο

Η Λετίσια, βαθειά συμπλεγματική και ανασφαλής μικροαστή, αποφάσισε να είναι μόνη αυτή στο παρασκήνιο σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα για την κόρη της, έτσι για την εμφάνισή της επιλέγει ένα φόρεμα που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια δεν ήταν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας αλλά η κόρη της Leonor: η πριγκίπισσα ορκίστηκε χθες με ένα λευκό ραμμένο κοστούμι με πολύ νόημα, συνοδευόμενο από ψηλοτάκουνα παπούτσια με την υπογραφή της Lodi. Ένα απλό look που τη διαφοροποιούσε από την αδερφή της και τη μητέρα της από χρωματική άποψη.

Η Λετίσια, κατά τα εξωραισμενα ρεπορτάζ, αποφάσισε να είναι στο παρασκήνιο σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα για την κόρη της, έτσι για την εμφάνισή της επιλέγει ένα φόρεμα που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν: ένα μπλε φόρεμα με γαλλικά μανίκια και βολάν και τρισδιάστατα λουλούδια στους ώμους. Το midi φόρεμα με την υπογραφή της Carolina Herrera, η βασίλισσα το είχε ήδη φορέσει στο Βερολίνο το 2022, στο παλάτι Bellevue, την επίσημη κατοικία του Γερμανού Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας.

Αυτή τη φορά το συνδύσε με μπεζ kitten heel γόβες και μια τσάντα στο ίδιο χρώμα με το φόρεμα, από τη Magrit. Ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια και ένας χαμηλός κότσος έδωσαν την τελευταία πινελιά στην κομψή εμφάνισή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline