Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  12:26:41

Ο ναύαρχος Αποστολάκης υπέρμαχος των διαγραφών, θεωρεί ως βέβαιη (και ευπρόσδεκτη) την αποχώρηση Τσακαλώτου- «βουτιά στο πέλαγος, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ». Κύριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ομιλεί μεταφορικά, περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη».

Υπονοεί την αντίληψη του μαρξιστή θεωρητικού Αντ. Γκράμσι ότι πρόκειται για τις ωδίνες του καινούργιου, που μετά το παλαιό αργεί να γεννηθεί (και το οποίο εκπροσωπεί η νέα ηγεσία Κασελάκη),με συνέπεια, ενδιαμέσως, ακατανόητες και παράλογες καταστάσεις.

«Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος ε.α. επίλεκτος της ηγεσίας Τσίπρα και μετά πιστός της νέας ηγεσίας Κασσελάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία 'επώδυνη εγκυμοσύνη', ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», εξήγησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Αποστολάκης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλέιδη Τσακαλώτου ο ίδιος δήλωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».
Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ.
Αναφορικά με το ζήτημα των διαγραφών ο ίδιος σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εξελέγη ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».

2. Ο ναύαρχος Αποστολάκης υπέρμαχος των διαγραφών των τεσσάρων ,θεωρεί ως βέβαιη(και ευπρόσδεκτη) την αποχώρηση Τσακαλώτου, την οποία θεωρεί ως «βουτιά στο πέλαγος, εκτός του καραβιού του ΣΥΡΙΖΑ».

-Ο ΣΥΡΙΖΑ, ομιλεί μεταφορικά, περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη». Υπονοεί την αντίληψη του μαρξιστή θεωρητικού Αντ. Γκράμσι ότι πρόκειται για τις ωδίνες του καινούργιου, που μετά το παλαιό αργεί να γεννηθεί (και το οποίο εκπροσωπεί η νέα ηγεσία Κασελάκη),με συνέπεια , ενδιαμέσως, ακατανόητες και παράλογες καταστάσεις..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline