Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024  20:09:27

Στ. Κασσελάκης: Αμήχανος πολύ, απομονωμένος αισθητά, πήγε στην πορεία μέχρι τα... Xαυτεία. Προσήλθε, φωτογραφήθηκε κι έφυγε. Η Νεολαία δεν τον αποδέχθηκε και σύντομα τον αποχαιρετά. Κύριο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου βρίσκεται το μνημείο του ΕΑΤ - ΕΣΑ , ενώ η Νεολαία κατέθεσε κανονικά στο Πολυτεχνείο, όπου αρνήθηκε να τον συνοδεύσει.

Αποχωρώντας από το μπλοκ, περπάτησε 50 μέτρα χαιρετώντας τους πάντες και έστριψε δεξιά για να χαθεί στους άδειους δρόμους πέριξ της Ομόνοιας.,

Στην πορεία για το Πολυτεχνείο έδωσε το «παρών» τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που πάντως φωτογραφήθηκε μαζί με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συγκεντρωθεί στα Χαυτεία, στην οδό Σταδίου, αντάλλαξε χαιρετισμούς και μέσα σε λίγα λεπτά, αποχώρησε. Μόνος, αμήχανος, φανερά χωρίς διάθεση συντροφική και γενικά σε ένα περιβάλλον απλής ανοχής του νέου αρχηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχωρώντας από το μπλοκ, ο κ. Κασσελάκης χαιρέτισε τους πάντες πολύ ευγενικά και μετά από 50 μέτρα περπάτημα, μέχρι τα Χαυτεία έστριψε δεξιά και τερμάτισε τη συμμετοχή του στη μεγάλη πορεία, μόνο έως εκεί.

Στο μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η Ρένα Δούρου, με την οποία ο κ. Κασσελάκης πόζαρε αγκαζέ, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πέτρος Παππάς.

2.Η παρουσία του ήταν αιφνιδιαστική, καθώς νωρίτερα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να έχει κοινή συμμετοχή με τον πρόεδρο του κομματος στους εορτασμούς, και κατέθεσε μόνη της στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Κασσελάκης κατέθεσε το πρωί στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας.

3.«Πόρτα» από νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη – Κατέθεσαν στεφάνι χωρίς εκείνον

Είναι η πρώτη φορά που η νεολαία του κόμματος δεν έχει κοινή παρουσία με τον πρόεδρο του κόμματος στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Στεφάνι στο Πολυτεχνείο χωρίς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, κατέθεσε σήμερα η νεολαία κόμματος.

Η κίνηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μετά την άρνηση στον Στέφανο Κασσελάκη για κοινή συμμετοχή τους στους εορτασμούς της επετείου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο πάρκο Ελευθερίας.

Είναι η πρώτη φορά που η νεολαία του κόμματος δεν έχει κοινή παρουσία με τον πρόεδρο του κόμματος στις εκδηλώσεις, καθώς τα προηγούμενα χρόνια, βρισκόταν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, τόσο στην κατάθεση στεφάνου, όσο και στην πορεία.

4.ΣΥΡΙΖΑ: Στεφάνι από τον Κασσελάκη στα ΕΑΤ-ΕΣΑ με ασεβές ντύσιμο για την περίσταση, μετά το «άδειασμα» της Νεολαίας που πήγε στο Πολυτεχνείο 

Πιο βαθύ από ποτέ το χάσμα στην αξιωματική αντιπολίτευση με φόντο τους εορτασμούς για την 50η επέτειο της εξέγερσης - Το παρασκήνιο της διάσπασης ακόμη και για τους εορτασμούς

Στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου βρίσκεται το μνημείο του ΕΑΤ - ΕΣΑ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κι αν στο πλευρό του βρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Μπουρνούς, η Ράνια Σβίγγου κ.α. η εικόνα διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής αφού η Νεολαία έκανε πράξη την προειδοποίησή της και δεν συνόδευσε τον πρόεδρο του κόμματος καταθέτοντας μόνη στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε η πλευρά Κασσελάκη είχε προσεγγίσει τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληροφορηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα ο πρόεδρος του κόμματος να πάρει μέρος στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Η απάντηση ωστόσο ήταν αρνητική με τα μέλη της Νεολαίας να αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν στο ίδιο κάδρο με τον νέο πρόεδρο στις τιμητικές εκδηλώσεις. Γι αυτό το λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να τιμήσει την επέτειο καταθέτοντας στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας και όχι στο Πολυτεχνείο.

Εν τω μεταξύ, στεφάνι στο Πολυτεχνείο χωρίς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, κατέθεσε σήμερα η νεολαία κόμματος.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline