Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024  05:33:35

Νέα βαριά καταγγελία των εργαζομένων για την αλαζονεία και τις αποτυχίες επί πέντε χρόνια της διοίκησης Κ. Ζούλα και συν αυτώ. Πάντα τελευταίοι των τελευταίων η ΕΡΤ σε όλα τα προγράμματα κάθε κατηγορίας. Κύριο

Όλο και χειρότερα η πτώση και απαξίωση (ιδιαίτερα από τις νεανικές και δυναμικές ηλικίες) του προγράμματος συνολικά της Δημόσιας Τηλεόρασης , πολυδάπανου , επιφανειακού και ευτελούς το πλείστον.

1.Κατάρρευση, ως συνήθως, και αυτό το Σαββατοκύριακο, μέσα σε μια διαλυτική κατάσταση με αυτάρεσκη αλαζονεία της εξουσίας Κ. Ζούλα και της ομάδας του , ερασιτεχνισμό και αποτυχίες επί πέντε χρόνια και διαρκείς συγκρούσεις με τους εργαζόμενους.

Ειδικού συνεργάτη Κ.Π.

2..ΕΡΤ: Ανησυχία εργαζομένων για λουκέτο στο κανάλι της ΕΡΤ2 Προσδιορίζουν το κλείσιμο για τις αρχές Δεκεμβρίου, παρότι η διοίκηση της ΕΡΤ το αρνείται. Parallaxi 27 Νοεμβρίου 2023 Για επικείμενο κλείσιμο του δεύτερου δημόσιου τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ2, κάνουν λόγο εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και καταγγέλλουν ότι η ΕΡΤ2 οδηγείται στο «μαύρο», χωρίς να «συγκαλείται διοικητικό συμβούλιο» και χωρίς καμία ενημέρωση και διαβούλευση. Μάλιστα προσδιορίζουν το κλείσιμο για τις αρχές Δεκεμβρίου, παρότι η διοίκηση της ΕΡΤ το αρνείται.

Πάντως στο site της δημόσιας τηλεόρασης, έχει βγει πρόγραμμα για το κανάλι τουλάχιστον μέχρι και για τις 8 Δεκεμβρίου ενώ το τελευταίο διάστημα πολλές εκπομπές της ΕΡΤ2 να μετακομίζουν στα άλλα κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης. Τι αναφέρει η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ: Με λύπη διαπιστώνουμε την αβεβαιότητα που επικρατεί στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας, την ΕΡΤ. Αβεβαιότητα γιατί μιλάμε για:

Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα της χώρας που ουσιαστικά δεν διοικείται, αφού ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας δεν συγκαλεί Διοικητικά Συμβούλια καθώς φοβάται μήπως δεν του βγουν τα κουκιά. Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα της χώρας που δεν μπορεί να βρει εδώ & 1,5 χρόνο Διευθύνοντα Σύμβουλο! Τι συμβαίνει αλήθεια; Δεν είναι ελκυστική η ΕΡΤ ή μήπως ψάχνουμε μαριονέτα που θα συνεργάζεται, εφαρμόζοντας τα «προαποφασισμένα» του Ενός; Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα της χώρας που καθημερινά εξευτελίζεται με σειρά δημοσιευμάτων τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα της χώρας, στον οποίο χωρίς καμία απόφαση ΔΣ, χωρίς καμία διαβούλευση, χωρίς απολύτως κανέναν διάλογο από 1.12.2023 ρίχνει μαύρο στο μέχρι πρότινος κανάλι του πολιτισμού, την ΕΡΤ2. Προφανώς και οι εργαζόμενοι δεν χρειάστηκε να ενημερωθούν για το τέλος της ΕΡΤ2. Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως οι συνάδελφοι που κατέχουν θέσεις ευθύνης στην προσπάθειά τους να είναι αρεστοί και χρήσιμοι δεν ένιωσαν καμία απολύτως ευαισθησία.

Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα στον οποίο Γενικός Διευθυντής διατηρεί σε ισχύ εξώδικο σε συνδικαλιστική ένωση. Κύριε Στάγκο αλήθεια, πώς αντιλαμβάνεστε το εύλογο χρονικό διάστημα για την πλήρωση θέσεων και πώς ακριβώς κρίνετε τη μεγαλειώδη (μηδενική!) συμμετοχή σε πρόσκληση ενδιαφέροντος πλήρωσης θέσης ευθύνης; Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα της χώρας που διατηρεί σε θέσεις ευθύνης συναδέλφους που έχουν παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Σε ορισμένες δε Γεν. Διευθύνσεις δεν μιλάμε μόνο για ένα ή δύο τμήματα...

Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα που συνεχίζει να συνάπτει συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες αλλά αχρηστεύει τους δικούς της υπαλλήλους. Σε ποιον Έλληνα πολίτη που μας πληρώνει μπορούμε να εξηγήσουμε ότι δεν ταξιδεύουν σκηνοθέτες & παραγωγοί εκτός έδρας γιατί «κοστίζουν» και την ίδια ώρα πληρώνει για 3 μακιγιέρ σε μεικτή παραγωγή; Τον μοναδικό ίσως δημόσιο φορέα που οι εισηγήσεις των προϊσταμένων για αντικατάσταση προσωπικού που συνταξιοδοτείται σε καίριες ειδικότητες της παραγωγής να αγνοούνται, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκπομπές χωρίς διευθυντές φωτογραφίας και συντονιστές πλατό! .

4.Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ Α ΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης των καναλιών το Σάββατο

jgy8686

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline