Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024  06:30:36

Ο Κασσελάκης παρηγορείται για τις απώλειες και παίρνει πρωτοβουλίες: «Θα φύγουν μόνο 3.000»... Αντεπίθεση με ερωτηματολόγιο στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για δική του δημοσκόπηση. Κύριο

Η νέα ηγετική ομάδα θέλει να ακτινογραφήσει τις σκέψεις των πιο δραστήριων μελών του κόμματος και να τους εντάξει στη διαδικασία της παραγωγής πολιτικής.

Και γενικά να καταγράψει το κλίμα ενότητας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τις αρνητικές δημοσκοπήσεις.

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας στη δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη του κόμματος, τα οποίο φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει στη διαδικασία παραγωγής πολιτικής.

«Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά», σημειώνει στη σχετική ανάρτηση η οποία έρχεται ένα 24ωρο αφού οι 11 αποχωρήσαντες σχημάτισαν ανεξάρτητη Κοινοβουλευτική Ομάδα, με επικεφαλής τον Αλέξη Χαρίτση.

Στη διαδικτυακή έρευνα, τα μέλη καλούνται να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων, όπως:
• Ποιο ζήτημα σας απασχολεί περισσότερο στη καθημερινότητά σας αυτό το διάστημα;
• Σε τι βαθμό εκτιμάτε πως οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εκφράζουν τις προτεραιότητές σας;
• Τι πιστεύετε πως θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να κάνει καλύτερα;
• Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., σε ποιες δραστηριότητες θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε;
• Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώνετε μηνιαίως στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.;
• Ποιες ώρες θα σας εξυπηρετούσαν για να συμμετέχετε στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.;
• Πόσο συχνά διαβάζετε τα newsletter του iSYRIZA;
• Τι σας φαίνεται πιο χρήσιμο και ενδιαφέρον στην πλατφόρμα του iSYRIZA;
• Τι θα θέλατε να κάνει ο iSYRIZA για να γίνει πιο χρήσιμος για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.;

Η νέα ηγετική ομάδα θέλει να ακτινογραφήσει τις σκέψεις των πιο δραστήριων μελών του κόμματος και να τους εντάξει στη διαδικασία της παραγωγής πολιτικής.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την Πολιτική Γραμματεία.

Δείγμα της φυγής προς τα εμπρός που επιχειρεί να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν πως στην ομιλία του στο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργάνωσε η «Ναυτεμπορική», δεν άφησε καμία αιχμή για την πρώην εσωκομματική του αντιπολίτευση.

Με το βλέμμα στραμμένο στον προϋπολογισμό, μίλησε περισσότερο για την οικονομία και τις αλλαγές που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Μια μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση θα μπορέσει να πατάξει την τεράστια διαπλοκή και τη σπατάλη. Η χώρα χρειάζεται κοινωνικό κράτος και πλήρως αποδοτικό κράτος».

Ασκησε οξεία κριτική και στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάνοντας λόγο για «ανήκουστο οριζόντιο μέτρο, χωρίς κριτήρια, και άδικο».

Οσον αφορά τον πήχυ των ευρωεκλογών, φαίνεται να έχει υιοθετηθεί η προσέγγιση του Στέφανου Κασσελάκη πως τοποθετείται περίπου στο 17,8% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές κάλπες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline