Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  01:47:18

Κασσελάκης: τώρα δηλώνει πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές μετά 3,5 χρόνια. Δεν θα παραιτηθεί, ακόμα και σε ήττα στις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο. Γιατί δηλώνει ότι το εκλογικό 41% της ΝΔ, είναι «πήλινα πόδια» για Μητσοτάκη. Κύριο

«Οι οπαδοί του απάνθρωπου όρου "λαθρομετανάστες" βρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με εκείνους που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι μας λείπουν εργατικά χέρια και χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να μαζέψουν τις ελιές.

Όλοι εναντίον όλων μέσα στη Ν.Δ., εκτός από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει τη μοναδική ικανότητα του χαμαιλέοντα, να μεταμορφώνεται από Ελλαδέμπορα σε λαδέμπορα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος ( σε αίθουσα της Βουλής), λέγοντας πως «αφού εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, σήμερα στοχοποιεί ως "φοροφυγάδες" το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών», με αφορμή τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή. Παράλληλα σε άλλες συναντήσεις του επεσήμανε ότι η πρωτιά νίκης από τη ΝΔ είναι στόχος βέβαιος στις εθνικές εκλογές του 2027,ενώ στις Ευρωεκλογές στόχος είναι ένα «καλό αποτέλεσμα νίκης» ( λχ η δεύτερη θέση και όχι η πρωτιά από τη ΝΔ, όπως έλεγε παλαιότερα)και ότι εάν αυτό θεωρηθεί από ορισμένους ως καθήλωση ή και ήττα, αυτός δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Με το νέο φορολογικό,-κατήγγειλε στη Κ.Ο.- εκτός όλων των άλλων, η κυβέρνηση δημιούργησε έναν ακόμη μηχανισμό συμπίεσης των μισθών. Καθώς οι ρυθμίσεις συνδέουν τους μισθούς των εργαζομένων με το τεκμαρτό εισόδημα του ελεύθερου επαγγελματία που τους απασχολεί. Με αυτή την παράλογη και άδικη ρύθμιση ωθούν τους ελεύθερους επαγγελματίες να μειώσουν τους μισθούς των εργαζομένων τους για να μην πληρώσουν περισσότερο φόρο οι ίδιοι. Ή να τους πληρώνουν ένα τμήμα του μισθού τους 'μαύρα΄», είπε ακόμη.

Παράλληλα, σημείωσε πως «αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι με το 41% έλαβε λευκή επιταγή, είναι βαθιά γελασμένος.
Το ποσοστό αυτό έχει πήλινα πόδια». «Και δεν τα έχει μόνο στην κοινωνία που αισθάνεται προδομένη. Τα έχει και εντός Νέας Δημοκρατίας», συνέχισε με καρφιά προς τις τοποθετήσεις του Αντώνη Σαμαρά για το ταξίδι του Ερντογάν και το νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους μετανάστες.

Γιατί «Το 41% του κ. Μητσοτάκη έχει πήλινα πόδια»

«Οσα λένε αυτές τις ημέρες οι υπουργοί και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι βγαλμένα από τις πιο σκληρές παραδόσεις των trickle down economics», σχολίασε. Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης σήμερα θα επαναλάβει τις «θριαμβολογίες για "αναπτυξιακό και επενδυτικό θαύμα"», όμως «εμείς την "απουσία του θαύματος" τη βλέπουμε εκεί έξω, κάθε μέρα, στην κοινωνία».

Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έλαβε λευκή επιταγή με το 41% και υποστήριξε πως «το ποσοστό αυτό έχει πήλινα πόδια». Σχολίασε ότι «δεν τα έχει μόνο στην κοινωνία που αισθάνεται προδομένη, αλλά και εντός Ν.Δ.: «όπου οι υποκλινόμενοι στον Ερντογάν βρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με όσους λένε "κακώς ήρθε στην Αθήνα ο Ερντογάν", με προεξάρχοντα τον κ. Σαμαρά. Οπου οι οπαδοί του απάνθρωπου όρου "λαθρομετανάστες" βρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με εκείνους που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι μας λείπουν εργατικά χέρια και χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να μαζέψουν τις ελιές. Όλοι εναντίον όλων μέσα στη Ν.Δ., εκτός από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει τη μοναδική ικανότητα του χαμαιλέοντα, να μεταμορφώνεται από Ελλαδέμπορα σε λαδέμπορα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».
.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline