Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  00:33:42

Μετά τον σιωπηλό και αμήχανο Αρχιεπίσκοπο, ο Μητροπολίτης Πειραιώς δηλώνει τη διαφωνία του: «Στους γάμους ομοφύλων θυσιάζονται τα παιδιά για να δικαιωθεί μια στείρα ένωση». Διαφωνεί και με την άποψη της Μπακογιάννη για τα παιδιά αυτά. Κύριο

Μπακογιάννη: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα μόνα που δεν έχουν δικαιώματα. Αυτά τα παιδιά είναι αδικημένα από τον νόμο, πρέπει να τα προστατεύσουμε».

Εάν αποβιώσει ότι ένας σύντροφος δεν έχει κανένα δικαίωμα ο έτερος για προστασία-κηδεμονία των παιδιών του ζευγαριού.

1.Έντονη αντίδραση της Μητρόπολης Πειραιώς στις εξαγγελίες για τους γάμους ομοφύλων – Επικαλείται εργασία που λέει ότι «τα παιδιά της ομόφυλης σύζευξης ορφανεύουν πολλές φορές» και ότι υπάρχουν αυξημένα ποσοστά ενδοοικογενειακής βίας.

Την έντονη αντίθεσή της στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εκφράζει για άλλη μια φορά η Μητρόπολη Πειραιώς, που υποστηρίζει ότι με τη συζήτηση περί «δήθεν ισότητες και δήθεν δικαιωματισμού επιδιώκεται η αποδόμηση των αξιών του ανθρωπίνου βίου «με πρόδηλη στοχοθεσία τη μεταβολή του ανθρωπίνου προσώπου σε εύχρηστο άθυρμα.

Η Μητρόπολη προωθεί την εργασία της γιατρού και μέλους του κινήματος «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά» Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη η οποία υποστηρίζει ότι η νομοθετική κατοχύρωση των ομόφυλων ζευγαριών, κακοποιεί και προσβάλλει την ανθρώπινη φύση, αδικεί τα παιδιά, αλλοιώνει τον χαρακτήρα της οικογένειας και έχει μια σειρά από συνέπειες στην κοινωνία.

«Στη παραδοσιακή οικογένεια θυσιάζονται οι ενήλικες για χάρη των παιδιών. Στην ομόφυλη σύζευξη θυσιάζονται τα παιδιά και επιβαρύνεται η κοινωνία για να δικαιωθεί μια στείρα ένωση και τα θεωρούμενα σεξουαλικά της "δικαιώματα"», τονίζει η συντάκτης του κειμένου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η εργασία στο ζήτημα των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών, που όπως λέει, ενώ «θα είναι στερημένα από επιλογή από τον έναν τουλάχιστον βιολογικό τους γονέα», εντούτοις «θα έχουν λίγα ή καθόλου βιολογικά αδέλφια. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΗΣ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΟΡΦΑΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....Στους ομόφυλους άνδρες στερούνται τρείς φορές από μητέρα, (από τη δότρια ωαρίων, δηλ. την βιολογική μητέρα, από τη παρένθετη μητέρα που τα κυοφορεί, και εκείνη που θα απουσιάζει από τον ανδρικό γάμο), ενώ στις ομόφυλες γυναίκες τα παιδιά στερούνται δύο φορές από πατέρα, (από το δότη του σπέρματος, δηλ. τον βιολογικό πατέρα και από την απουσία πατέρα στον γυναικείο γάμο)», επισημαίνει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline