Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  20:02:37

Υπερήφανος Μητσοτάκης στην Πρόεδρο για την καμπάνα των 41,7 εκατ. στο τραστ κερδοσκοπίας των Τραπεζών... Κύριο

Επόμενο βήμα η αισχροκέρδεια Funds- εισπρακτικών, που απαιτούν δεκαπλάσια μετά τόκων από όσα έδωσαν να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια των Τραπεζών.

Συγχαρητήρια δημοσίως του Κυρ. Μητσοτάκη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα υψηλά πρόστιμα στις Τράπεζες, οι οποίες με κρυφή συμφωνία κερδοσκοπούσαν-κατά τρόπο πρωτοφανή στην Ευρώπη_ επί πολλά χρόνια και σε βάρος κάθε καταθέτη και συναλλασόμενου μαζί τους.

Κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελαροπούλου μια ευρύτερη ικανοποίηση, ευρείας απήχησης δημόσια δήλωση του Πρωθυπουργού. Με έντονο στίγμα κοινωνικής ευαισθησίας.
Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τα πρόστιμα που επέβαλε στις τράπεζες έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ και την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Όπως γνωρίζετε, επιβλήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο στις τράπεζες για εναρμονισμένες πρακτικές, το οποίο ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όλοι οι θεσμοί του κράτους, Ανεξάρτητες Αρχές και ελεγκτικοί μηχανισμοί, μπορούν να λειτουργούν ώστε να διασφαλίζουν ότι η αγορά λειτουργεί απρόσκοπτα, ο ανταγωνισμός λειτουργεί απρόσκοπτα, τελικά προς όφελος του πολίτη» είπε ο πρωθυπουργός.

Υπερήφανος Μητσοτάκης στην Πρόεδρο για την καμπάνα των 41,7 εκατ. στο τράστ κερδοσκοπίας των Τραπεζών ... Επόμενο βήμα η αισχροκέρδεια Funds- εισπρακτικών, που απαιτούν να εισπράξουν δεκαπλάσια μετά τόκων , από όσα έδωσαν να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια των Τραπεζών..Με ανάμεσα τους συμφωνίες συνεργασίας, κάποτε αθέμιτες και σκοτεινές, και με πολλά διαπλεκόμενα τραπεζικά στελέχη στις διοικήσεις τους αλλά και αρκετούς αεριτζήδες «επενδυτές-συμμετόχους» μέχρι εργολάβους κατασκευών , «δικηγόρους εκβιαστές» και με σκοτεινούς μεσάζοντες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline