Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  13:33:29

Γρεβενά: Ψυχικά άρρωστοι σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα. Πρωτοφανής μαζική εγκληματικότητα, μετά δολοφονίες-βασανιστήρια αλόγων σε Χαλκίδα, Τύρναβο, Κέρκυρα, Νάξο, Σαντορίνη και αλλού. Κύριο

Με τους σκύλους, τα άλογα θεωρούνται τα πιο κακομεταχειρισμένα και βασανισμένα οικόσιτα ζώα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Θλιβερό το όλο φαινόμενο, δείγμα υποανάπτυξης και πρωτοφανούς βαρβαρότητας. Μαζί μ ε τους σκύλους, τα άλογα θεωρούνται τα πιο κακομεταχειρισμένα και βασανισμένα οικόσιτα ζώα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πολλά τα φαινόμενα και οι υποψίες για τους δράστες, πρωτόγονους και ψυχοπαθολογικά πρόσωπα, εκδικητικούς τύπους μέχρι μετανάστες για εξασφάλιση κρέατος διατροφής..

Νέο έγκλημα στα Γρεβενά : Ψυχικά άρρωστοι σκότωσαν και τεμάχισαν πέντε άλογα. Πρωτοφανής μαζική εγκληματικότητα ,μετά δολοφονίες-βασανιστήρια αλόγων σε Χαλκίδα, Τύρναβο, Κέρκυρα, Νάξο, Σαντορίνη και αλλού.

2.Ενα σοκαριστικό και θλιβερό θέαμα αντίκρισε κάτοικος του Τυρνάβου, το πρωί της Κυριακής (17/12)

Συγκεκριμένα βρέθηκε μπροστά σε ένα άλογο το οποίο κείτονταν νεκρό σε πάρκο της περιοχής και επιπλέον ήταν δεμένο με αλυσίδα από μία κολόνα.
Τα πρώτα στοιχεία «μιλούν» για δεσποζόμενο άλογο, αφού φέρει πέταλα ενώ έχει σημάδια από την αλυσίδα που δείχνει πως ίσως ταλαιπωρήθηκε όλο το βράδυ. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και λίγο μετά με τη βοήθεια φορτωτή το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο προκειμένου να γίνει σήμερα η αυτοψία του.

Bρέθηκαν νεκρά από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές

Ειδικότερα, πέντε άλογα πυροβόλησαν και σκότωσαν άγνωστοι την Τετάρτη στην περιοχή Χελιμόδι, στη Σαμαρίνα Γρεβενών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ζώα βρέθηκαν νεκρά από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυνερίου.
Επισημαίνεται πως τα άλογα έφεραν τραύματα από όπλο, ενώ οι δράστες προχώρησαν επίσης στον τεμαχισμό τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline