Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  04:11:54

Λίντα Εβαντζελίστα: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια της μαστεκτομής της μετά το δεύτερο καρκίνο, πού την έπληξε. Κύριο

Με καταπληκτική δύναμη μπροστά στη νέα δοκιμασία της, δίνει μαθήματα θάρρους και με θέληση για τη ζωή.

1.Η Λίντα Εβαντζελίστα όταν αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε δύο φορές με καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια, χαρακτήρισε τον εαυτό της «επιζώσα σε αναμονή». Νίκησε όμως και πάλι. Μίλησε για τα «φρικτά» φάρμακα που πρέπει να παίρνει για να καταστείλει τις ορμόνες της, αλλά και την μαστεκτομή που υποβλήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2018, όταν το supermodel μετά από μια μαστογραφία ρουτίνας, εντόπισε την ασθένεια. Ενώ υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, οι γιατροί στη συνέχεια ανακάλυψαν καρκίνο στον θωρακικό της μυ πέρυσι. Χρειάστηκε και πάλι χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία, ενώ την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να παίρνει φάρμακα για πέντε χρόνια.

«Σκάψτε τρύπα στο στήθος μου» είπε τότε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωση, υπογραμμίζοντας πως δεν την ενδιαφέρει η ομορφιά, αλλά να μην πεθάνει από τη νόσο.
Σήμερα την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό της φωτογράφου Κας Μπερντ και να μάς δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής της. H 58χρονη πόζαρε τόπλες στον φακό φορώντας ένα τζιν μπουφάν, σε μια φωτογράφιση που μάς θύμισε την εποχή που το διάσημο μοντέλο ήταν στο απόγειο της καριέρας του.

Η Λίντα Εβαντζελίστα καλεί γυναίκες και άνδρες να βαδίσουν στα χνάρια της και κάνουν τις προληπτικές τους εξετάσεις για την ανίχνευση οποιουδήποτε είδους καρκίνου. Για το λόγο αυτό πρόσφατα προχώρησε σε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram.
Το άλλοτε supermodel ανέβασε τον εαυτό του από την ώρα που κάνει μαστογραφία.
«Ζητώ από όλους να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για

Η Λίντα Εβαντζελίστα έβαλε την υγεία της ως προτεραιότητα και αδιαφόρησε για την εικόνα της.
H Λίντα Εβαντζελίστα φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού δείχνοτας τα σημάδια της μαστεκτομής της. Το μοντέλο έχει αποκαλύψει πως διαγνώστηκε δύο φορές μέσα σε πέντε χρόνια, με καρκίνο του μαστού.

Το 2018 υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, όμως τον Ιούλιο του 2022, διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο. Χωρίς κανέναν δισταγμό, υποβλήθηκε σε δεύτερη μαστεκτομή, ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της, είχε πει στους γιατρούς: «Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου».
Η Λίντα Εβαντζελίστα έβαλε την υγεία της ως προτεραιότητα και αδιαφόρησε για την εικόνα της. Μάλιστα, πλέον μπορεί περήφανα να δείξει τα σημάδια στο στήθος της στο κοινό, χωρίς κανέναν δισταγμό.
Αυτή τη φορά, φωτογραφήθηκε για το Zeit Magazin φορώντας μονάχα ένα τζιν μπουφάν, το οποίο άφησε ξεκούμπωτο, με τις ουλές της να φαίνονται ξεκάθαρα.

Την πρώτη φορά οι γιατροί εντόπισαν όγκο στην ετήσια μαστογραφία της. Τότε είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή, αλλά τον Ιούλιο του 2022 ο καρκίνος επέστρεψε. «Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου. Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο», είχε πει τη δεύτερη φορά το μοντέλο στους γιατρούς, αποφασισμένη να νικήσει τον καρκίνο. Εξάλλου, είχε ήδη αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας στη ζωή της.

Η Linda Evangelista ποζάρει topless και δείχνει (περήφανα) τα σημάδια της μαστεκτομής
Τότε, το διάσημο μοντέλο είχε επιλέξει να μην φωτογραφίσει τα σημάδια της. Στη νέα της φωτογράφιση (και την 7η για εξώφυλλο περιόδου μέσα στον Ιανουάριο), όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ως περήφανη survivor του καρκίνου του μαστού, η Linda Evangelista πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της φωτογράφου και καλής της φίλης, Cass Bird, φορώντας μόνο ένα τζιν μπουφάν και αφήνοντας τα σημάδια της μαστεκτομής να πουν την ιστορία της -και να γιορτάσουν τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

«Αυτό συνέβη όταν η Cass Bird με παρακίνησε να βγω έξω από τη ζώνη ασφάλειάς μου – και χαίρομαι που το έκανε», έγραψε η Linda Evangelista στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών ευχαριστώντας τη φωτογράφο και όλους όσους συμμετείχαν στο project του γερμανικού περιοδικού Zeit για το θάρρος που της έδωσαν να αποκαλύψει τα μόνιμα σημάδια της μαστεκτομής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline