Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  23:39:00

Δεν εισηγήθηκαν ούτε ποιός ούτε πως θα αντικαταστήσει στην εξουσία τον Μητσοτάκη. Παρουσία έκπληξη Κασσελάκη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς, με γενικότητες Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου. Κύριο

Με μια παρουσία «έκπληξη», αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Άλφα» η εκδήλωση των «τριών», Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά.

Στην εκδήλωση που είχε ως κεντρικό θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση» έδωσαν το παρών αρκετά στελέχη από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά.

Η έκπληξη για την παρουσία Κασσελάκη συνίσταται στο γεγονός ότι η Κουμουνδούρου επιχειρούσε να υποβαθμίσει την εκδήλωση όλες τις προηγούμενες ημέρες. Όπως έγινε γνωστό, ο Διονύσης Τεμπονέρας έστειλε το πρωί της Τρίτης πρόσκληση στον Στέφανο Κασσελάκη για να παραστεί στην εκδήλωση, όπως επίσης και στους δύο γραμματείς της εκδήλωσης Ράνια Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη οι οποίοι δεν παρεβρέθηκαν.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των παρισταμένων όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση. Κάποιοι τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν με τους διοργανωτές να συνιστούν... ψυχραιμία. Ο συντονιστής της συζήτησης, Δημήτρης Τερζής όπως και η Έφη Αχτσιόγλου που είχε ξεκινήσει την ομιλία της, καλωσόρισαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. με το « Γειά σου, Στέφανε».

Παίρνοντας τον λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας στην εκδήλωση χαιρέτισε την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση. «Με την παρουσία σου αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή η συζήτηση δεν αφορά μόνο πρόσωπα αλλά και τα κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η Νέα Αριστερά θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και δεν θέλω να σχολιάσω τα εσωκομματικά άλλων κομμάτων ανέφερε στις δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου. Πρόσθεσε επίσης ότι το βασικό ζητούμενο είναι να συζητήσουμε για το πως θα υπάρξει απάντηση στις πολιτικές της Δεξιάς που έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μια πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. «Μπορούμε λοιπόν να συζητήσουμε για το πως βλέπουμε τα περιθώρια να υπάρξει μια απάντηση κοινωνική και πολιτική» ανέφερε.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης προσερχόμενος στο θέατρο «Άλφα» δήλωσε: «Προσερχόμαστε με την αυτοπεποίθηση των ιδεών μας, τη δύναμη των ιδεών του ΠΑΣΟΚ. Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις στις αγωνίες του κόσμου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline