Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  01:06:33

Τελεσίγραφο Κασσελάκη για τους πέντε ύποπτους βουλευτές: «Συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον Γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών». Κύριο

«Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», ανέφερε για τη αυταρχική γραμμή που αποφάσισε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελεσίγραφο προς τους διαφωνούντες στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο επίσκεψής του προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για τα Τέμπη.
«Θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», τόνισε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η δήλωση ήρθε ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Θέλω να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία είτε καταψηφίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπάρχουν πέντε βουλευτές που πιθανότατα θα διαφοροποιήσουν τη στάση τους από τη γραμμή του κόμματος. Πρόκειται για τους Παύλο Πολάκη, Βασίλη Κόκκαλη, Μίλτο Ζαμπάρα, Αθηνά Λινού και Νίνα Κασιμάτη.

Η εκδήλωση για την τραγωδία στα Τέμπη αναμένεται να διαρκέσει δύο ώρες (18:00 – 20:00 ώρα Ελλάδος). Ο χαιρετισμός του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται περίπου στις 18:30. «Τα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστούν – Όχι στη συγκάλυψη!» υπογραμμίζουν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης και συγγενείς των θυμάτων, που διοργανώνουν την εκδήλωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline