Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  02:30:51

1.100 αστυνομικοί στους δρόμους

Ο αρμόδιος υπουργός ΠΡΟ-_ΠΟ Μ., Χρυσοχοίδης γνωστοποίησε ότι 1.100 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες έχουν ήδη ενταχθεί στις ανάγκες καθημερινής και δημόσιας αστυνόμευσης.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε και υποσχέθηκε να εργαστεί προς την κατεύθυνση να αισθάνονται οι Έλληνες ασφαλείς και να αγαπήσουν ξανά την αστυνομία. Εξέφρασε την ελπίδα σε λίγους μήνες η εικόνα για την ασφάλεια της πόλης να είναι διαφορετική

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι ήδη βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας 200 καινούργιοι τροχονόμοι και εξέφρασε την ελπίδα σε 4 μήνες από σήμερα να μην υπάρχουν κλήσεις σε χαρτί αλλά να βεβαιώνονται ηλεκτρονικά.

Για τη βία μεταξύ ανηλίκων

Τέλος, αναφερόμενος στην νεανική βία σημείωσε ότι το υπουργείο προσπαθεί να παρέμβει με σειρά δράσεων, λέγοντας ότι σε πλατείες όπου συγκεντρώνονται νεαρά άτομα περιπολούν νεαροί αστυνομικοί, με την υποστήριξη των δυνάμεων ασφαλείας, ώστε αν συμβεί κάτι να παρέμβουν οι δυνάμεις αποτροπής. Ο υπουργός τόνισε ότι στο φαινόμενο της νεανικής βίας έχουν ευθύνες και οι γονείς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline