Κυριακή 28 Απριλίου 2024  20:41:11

Ο Κασσελάκης εκδίδει απόφαση βέβαιης ενοχής Μητσοτάκη και Ν. Κεραμέως και ότι υποκρίνονται... Ερευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα email της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε αποδήμους. Μέχρι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Την κατηγορούν από τη ΝΔ ως βιαστική και απρόσεκτη.

Κασσελάκης κατηγορηματικός και βέβαιος: Να μην κρύβονται Μητσοτάκης, Κεραμέως πίσω από τις κωλοτούμπες της Ασημακοπούλου
Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως «να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ» και κατά συνέπεια να ομολογήσουν την αλήθεια για την ενοχή τους ..

Στην υπόθεση της φερόμενης διαρροής προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων προς όφελος της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου επανέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως «να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ και να απαντήσουν: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών;».

«Η κατοχή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αποδήμων δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος»
Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα αναζητήσει απαντήσεις, ενώ αναφέρεται στις κινήσεις που πραγματοποίησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

2.Τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με την αποστολή μέιλ σε απόδημους Ελληνες του εξωτερικού από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ανακοίνωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με την αποστολή μέιλ σε αποδήμους Ελληνες του εξωτερικού από την ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ανακοίνωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Ελληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν έλαβα λίστα εγγεγραμμένων για την επιστολική ψήφο
Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν έλαβα λίστα εγγεγραμμένων για την επιστολική ψήφο
Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε έρθει στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες, με την ίδια την κ. Ασημακοπούλου να απαντά ότι δεν έλαβε ποτέ τη λίστα των ανθρώπων που γράφτηκαν για την επιστολική ψήφο.

«Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: Σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει», όπως υποστήριξε.

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: «Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;»
Κασσελάκης: «Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;»
Στο θέμα παρενέβη και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι «η κατοχή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αποδήμων δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αλλά σε διαδικασίες που κινήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση» και θέτοντας ταυτόχρονα δύο ερωτήματα: «Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline