Κυριακή 28 Απριλίου 2024  16:02:11

Ρόλος – ρίσκο. Κατερίνα Διδασκάλου για τη μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη: «Πιο πολύ με δυσκόλεψε η φωνή της». Έχει προηγηθεί στον «Καζαντζάκη» του Γ. Σμαραγδή η Ζέτα Δούκα. «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και δέος» είπε για τον ρόλο της Μελίνας Μερκούρη. Κύριο

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για τη μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη, για την ταινία που θα κυκλοφορήσει, με αφορμή τα τριάντα χρόνια από τον θάνατό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε αρχικά: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή και δέος αυτό, όπως καταλαβαίνετε. Τεράστια πρόκληση, διάβασα και το βιβλίο της "Je suis Grecque" και νομίζω ότι όταν με το καλό θα βγει, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε αυτόν τον ρόλο. «Είναι δύσκολο να κάνεις τη Μελίνα Μερκούρη. Προσπάθησα πολύ για τη φωνή της και για το τσιγάρο, γιατί εγώ είμαι άκαπνη εντελώς, αντικαπνίστρια κι η Μελίνα κάπνιζε. Είμαστε όμως, κι οι δύο Ζυγοί στο ζώδιο, οπότε κάτι θα βγει», εξήγησε.

Η ηθοποιός πρόσθεσε επίσης: «Πιο πολύ με δυσκόλεψε η φωνή της, ήταν πολύ πιο βαθιά, αλλά αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να βγάλω αυτό το πράγμα που είχε και δεν μπορούσες να της αντισταθείς».

Τέλος, ανέφερε πως τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν. «Τα γυρίσματα τελείωσαν, δεν έχω δει πολλά ακόμα για να σας πω την αλήθεια, αλλά έχω να πω ότι η Μελίνα είναι αυτή που άρχισε τη μάχη για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και αυτό είναι υπέροχο. Θα την θυμόμαστε για πολλά πολλά άλλα πράγματα, αλλά και για αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε φωτογραφίες της ως Μελίνα Μερκούρη:

sdf46

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline