Κυριακή 28 Απριλίου 2024  02:18:50

Έπαρση και αλαζονεία στις δηλώσεις της Μαρίνα Σάττι για το κακόγουστο «Ζάρι»: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν...». Ψευδολογία για μεγάλη προτίμηση σε ξένες χώρες. Κύριο

Η αρνητική άποψη του Γιώργου Κατσαρού γι αυτή την εκπροσώπηση.

Μύθος ότι οι ξένοι δίνουν υψηλούς βαθμούς προτίμησης ( έστω λ.χ. στις πέντε πρώτες θέσεις) και ότι δήθεν παίζουν πολλά στοιχήματα υπέρ για το τραγούδι από την Ελλάδα, πάντα στη δέκατη θέση προτίμησης. Στην Ελλάδα χειρότερη η βαθμολογία προτίμησης.

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το «Ζάρι», με τις απόψεις να διίστανται, και την Μαρίνα Σάττι να εκφράζει τον εκνευρισμό της για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τη συμμετοχή της στη Eurovision. Και τα οποία είναι πάμπολλα και δικαιολογημένα.

Συνεχίζει να απασχολεί, πάντα αρνητικά και με δυσμενή σχόλια για την ΕΡΤ, το επιλεγέν α ντιφατικό τραγούδι με τίτλο «Ζάρι», της Μαρίνας Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, που θα γίνει από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας. Η τραγουδίστρια, απάντησε στις αρνητικές κριτικές μέσα από ένα live video που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram.
Η Μαρίνα Σάττι ανέλυσε στο βίντεο τα μουσικά μέρη του τραγουδιού και έδωσε τη δική της, αλαζονική και αυθάδη απάντηση σε εκείνους που λένε ότι το κομμάτι είναι ρεγκετόν.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» ακούγεται να λέει ειρωνικά και ανάγωγα , προσβλητικά η Μαρίνα Σάττι εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα σχόλια που γίνονται.

2.Γιώργος Κατσαρός για το «Ζάρι»: Αυτό το τραγούδι δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου

Δεν το βλέπω να αντιπροσωπεύει τον χώρο μου, την ελληνική μουσική, τόνισε ο μουσικοσυνθέτης.

Ο πολύπειρος Γιώργος Κατσαρός μίλησε για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι και περιέγραψε ένα περιστατικό από τη Eurovision με την Καίτη Γαρμπή στο Μίλστριτ της Ιρλανδίας, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, μάλιστα, ήταν εκείνος που υπέγραψε το πρώτο ελληνικό τραγούδι για τον διαγωνισμό της Eurovision το 1974.

Αρχικά, δήλωσε: «Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου. Είναι πολύ ωραία τραγουδισμένο από τη Μαρίνα Σάττι αλλά δεν το βλέπω να αντιπροσωπεύει τον χώρο μου, την ελληνική μουσική».

Αμέσως, συνέχισε: «Πρόκειται για δοκιμαστικό εύρημα, έτσι το είδα εγώ, ότι κάνουμε μία δοκιμή σε ένα είδος που κανένας δεν περίμενε. Γενικά το τραγούδι της Eurovision είναι αυτό που λέμε "για μια χρονιά ακόμη". Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά δεν βλέπω να... "περπατάει"».

Επίσης, πρόσθεσε: «Το βίντεο κλιπ μου άρεσε, είναι ωραία δουλειά αλλά έτερον εκάτερον. Άλλο το τραγούδι, άλλο το βίντεο-κλιπ. Το βλέπω ως ένα καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό πείραμα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε ένα περιστατικό από τον μουσικό διαγωνισμό του 1993: «Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, είχε γίνει ένας έλεγχος στα κοστούμια που θα φορούσαν όλοι από τη συμμετοχή εκτός της Καίτης, εκεινής δεν είχε έρθει. Της λένε από την ΕΡΤ "πρέπει να το δούμε πρώτα", του απάντησε: "μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα". Δεν ήθελε να το φέρει να το δούμε μήπως και της το απαγορεύσουμε, γιατί φαινόταν σαν να μην φοράει εσώρουχο από μέσα».

Τέλος, ο Γιώργος Κατσαρός είπε: «Μόλις φόρεσε το φουστάνι στην πρόβα τζενεράλε, τρελάθηκαν όλοι. Ευτυχώς δεν έγινε σάλος τότε, πέρασε έτσι, μας άρεσε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline