Κυριακή 28 Απριλίου 2024  02:40:38

Καρναβάλι - Πάτρα: 124 προσαγωγές και 43 συλλήψεις, μόνο. Δεκάδες οι κλοπές από πορτοφολάδες, πολλοί οι χρήστες ναρκωτικών, αρκετές διαρρήξεις. Κύριο

Χωρίς ελέγχους το τριήμερο Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή οι παραβάτες, επιπόλαιοι πότες που οδήγησαν μετά.

Οι συλλήψεις έγιναν για διάφορα αδικήματα μετά από στοχευμένους ελέγχους της αστυνομίας. Μέσα σε ένα σύνολο παραβάσεων, εκατοντάδων ολόκληρο το τριήμερο, κατά μεγάλες κατηγορίες.

Συνολικά, σύμφωνα με υπεύθυνες εκτιμήσεις και την πείρα χρόνων, από τους 210.000 περίπου φετινούς επισκέπτες του τριημέρου των Απόκρεω ήταν αρκετές εκατοντάδες όλες οι παραβάσεις. Δεκάδες οι κλοπές από πορτοφολάδες, πολλοί οι χρήστες ναρκωτικών, οι υπερτιμολογήσεις, τα νοθευμένα ποτά, αρκετές διαρρήξεις.

Χωρίς ελέγχους το τριήμερο Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή οι παραβάτες, επιπόλαιοι πότες που οδήγησαν μετά και γενικά οι νόμιμες αποδείξεις και τιμολόγια σε καταστήματα εστίασης, ψυχαγωγίας.

Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης λαμβάνει Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα.

Χθες Σάββατο εφαρμόστηκαν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι, για αποτροπή κλοπών, διακίνησης ναρκωτικών και καταπολέμησης του παραεμπορίου, ενώ παράλληλα, λήφθησαν μέτρα Τροχαίας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αλλά και στα αστικά κέντρα, για την ασφαλή προσέλευση και αναχώρηση των επισκεπτών.

Εκατοντάδες έλεγχοι

Ειδικότερα, οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, χθες 16-03-2024, πρώτη ημέρα της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα, είχαν τα εξής αποτελέσματα:
Ελέχθησαν: 1.052 άτομα,
Προσήχθησαν: 124 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Ελέχθησαν: 650 οχήματα
Συνελήφθησαν: 43 άτομα, από τα οποία:

• 30 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών,
• 6 άτομα για υπαίθριο εμπόριο στερούμενοι αδείας αρμόδιας αρχής,
• 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών
• 1 άτομα για κλοπή
• 1 άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι και τα τροχονομικά θα συνεχιστούν και σήμερα για την ασφαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού στην Πάτρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline