Σάββατο 27 Απριλίου 2024  23:00:36

Δεν είναι καλά τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη Ρένα: Σε κρίσιμη κατάσταση. Ακόμα σε ΜΕΘ, με τραχειοστομία και με δυσκολίες αποσωλήνωσης. Κύριο

Συμπλήρωσαν ήδη ένα μήνα νοσηλείας, μετά τα σοβαρά εγκαύματα και τις αναπνευστικές δυκολίες από την πυρκαγιά στο διαμέρισμα τους.

Σε υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας χρειάστηκε να μπει και πάλι ο πρώην ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου.

Ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συμπληρώνει τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, μετά τα εγκαύματα που υπέστησαν από την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαυρομμάτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία όπως προβλέπεται μετά το πρώτο δεκαήμερο της νοσηλείας στην εντατική.

Γίνονται συνεχώς προσπάθειες αποσωλήνωσης, ωστόσο δεν είναι επιτυχείς, γιατί ο ασθενής δεν έχει σταθερή αναπνευστική κατάσταση και χρειάζεται να μπει και πάλι σε υποστήριξη της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Δύσκολη χαρακτηρίζεται ακόμη και η κατάσταση της Ρένας Μαυρομμάτη, η οποία εξαρχής είχε διαγνωστεί με βαρύτερα εγκαύματα. Η ασθενής υποβάλλεται συνέχεια σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά δερματικά και αναπνευστικά εγκαύματα.

2.Οι θεράποντες γιατροί είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους, αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί η νοσηλεία τους στη ΜΕΘ.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Υποβλήθηκε σε τραχειοστομία με τη σύζυγό του

Παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στις 18 Φεβρουαρίου

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρενα Βενιέρη, υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/2) σε τραχειοστομία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθούν.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση, δέκα και πλέον ημέρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, στις 18 Φεβρουαρίου.

Στον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, θα γίνει ξανά προσπάθεια αφύπνισης τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ηλικιωμένους και με χρόνια νοσήματα ασθενείς, συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline