Σάββατο 27 Απριλίου 2024  17:40:55

Δεν έχει όρια ο κιτρινισμός των Άγγλων.. Νέος, ευφάνταστος Σάλος με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Το διαφορετικό πρόσωπο που προέκυψε όταν "καθάρισαν" τα πλάνα. Κύριο

Το διαφορετικό περπάτημα, τα μεγάλα αυτά και το μικρό πηγούνι, αλλά και η τσάντα που δεν θα κουβαλούσε μια γυναίκα που έχει κάνει σοβαρό χειρουργείο.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 18/03 δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που όλοι περίμεναν με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μίντλετον. Μετά από πολλές θεωρίες συνωμοσίας, το TMZ δημοσίευσε το πρώτο βίντεο όπου είδαμε την Κέιτ για πρώτη φορά σε έξοδό της μετά την απουσία της λόγω της επέμβασης στην κοιλιακή χώρα.

Η ίδια μαζί με τον Γουίλιαμ περπατούσαν δίπλα δίπλα έξω από το Windsor Farm Shop, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Adelaide Cottage στην περιοχή του Windsor. Αλλά, πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτή είναι η Κέιτ Μίντλετον;

2 Έπρεπε να είναι εδώ», περιορίστηκε να εκστομίσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλεντον στο πλαίσιο επίσκεψής του σήμερα (19.03.2024) στη βόρεια Αγγλία.
Οι τέσσερις λέξεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ, έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο με τις οργιώδεις φήμες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.
Η επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πραγματοποιήθηκε ένα 24ωρο αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα της πριγκίπισσας Ουαλίας μετά την επέμβαση πριν από δύο μήνες, στα οποία εμφανίζεται υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση.

Η 42χρονη Κέιτ βρέθηκε στο επίκεντρο εικασιών, φημών και περίεργων θεωριών συνομωσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φήμες που πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα και εξάπτουν το ενδιαφέρον του κόσμου, κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τις βασιλικές υποχρεώσεις, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για μια μη καρκινική αλλά αδιευκρίνιστη αιτία τον Ιανουάριο.

Χθες, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun στον ιστότοπό της διακρίνεται η χαμογελαστή πριγκίπισσα της Ουαλίας να περπατάει στο πλευρό του συζύγου της Γουίλιαμ και να κρατάει τσάντες με ψώνια, σε ένα κατάστημα με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ, κοντά στην κατοικία τους.
Το βίντεο, που τράβηξε ένας πολίτης το Σάββατο, είναι το πρώτο με την Κέιτ μετά την ημέρα των Χριστουγέννων. Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν αρνήθηκε πως τα πλάνα είναι αυθεντικά, όμως απέφυγε να σχολιάσει το θέμα, καθώς θεωρείται πως αφορά ιδιωτικές στιγμές των μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Εάν αυτό το βίντεο της Κάθριν, όπου κατά κάποιο τρόπο περπατάει ζωηρά κρατώντας μια τσάντα με ψώνια, δεν βάλει τέλος σε αυτές τις ανεξέλεγκτες και αβάσιμες εικασίες, τότε δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς θα το πετύχαινε αυτό», δήλωσε η Κέιτι Νίκολ, συγγραφέας, ειδική για τη βασιλική οικογένεια και ανταποκρίτρια του περιοδικού Vanity Fair.

3.Νέες θεωρίες συνωμοσίας - Ισχυρίζονται ότι δεν είναι αυτή η Κέιτ

Αν πιστέψατε ότι έτσι θα μπει επιτέλους μια τελεία σε όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας που κατακλύζουν το διαδίκτυο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, κάνατε λάθος. Μετά τη δημοσίευση του βίντεο έχει ξεσπάσει νέα θύελλα αντιδράσεων.
Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έπεισε τους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον, αφού στο X αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

Κάποιος σημείωσε ότι είναι δυνατόν να είναι αυτή η Κέιτ, η οποία έχει κάνει επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, και χρειαζόταν πολύμηνη ανάρρωση, και κουβαλάει μια τόσο μεγάλη τσάντα;

My thing is—if this is indeed "Kate Middleton" why would a woman who JUST GOT abdominal surgery that needed such a long recovery be carrying a large bag like this??? pic.twitter.com/lS1zeWUH8w
— Meech (@MediumSizeMeech) March 18, 2024

Άλλος τόνισε ότι αυτή δεν είναι η Κέιτ Μίντλετον αφού περπατάει με διαφορετικό τρόπο, τα αυτιά της είναι πολύ μεγάλα και το πηγούνι μικρό... Μάλιστα τόνισε ότι αυτή είναι η σωσίας της και ότι η Κέιτ δεν περπατάει ποτέ μπροστά από τον Γουίλιαμ.

She's moving way to fast, the thigh's are too thin, the ears are too large and the chin is to small! that's her double Heidi ... That is not Kate Middleton this is really getting weird. OH kate NEVER walks in front of William ... wtf is going on, they should jsut be honest https://t.co/j4g6hPITed
— Charlie Dixon (@CharlieDixon826) March 18, 2024

Ένα ακόμα tweet αναφέρει ότι αυτή είναι η σωσίας της Κέιτ: Αυτή είναι η Rose Hanbury όχι η Κέιτ Μίντλετον.

This is deadass Rose Hanbury NOT Kate Middleton ???? #RoyalAnnouncement #KateGate #WhereIsKate pic.twitter.com/GWh4NBLWka
— ambam (@ItsReallyAmber) March 19, 2024

Ακόμα ένας χρήστης τονίζει "αν αυτή είναι η Κέιτ, γιατί μια γυναίκα που μόλις έκανε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα κρατάει μια τόσο μεγάλη τσάντα;"

My thing is—if this is indeed "Kate Middleton" why would a woman who JUST GOT abdominal surgery that needed such a long recovery be carrying a large bag like this??? pic.twitter.com/lS1zeWUH8w
— Meech (@MediumSizeMeech) March 18, 2024

Φυσικά, κάποιοι έχουν προχωρήσει παρακάτω και έχουν κάνει zoom στην εικόνα και με τη βοήθεια ειδικής εφαρμογής έχουν καθαρίσει την φωτογραφία, θέλοντας να αποδείξουν ότι δεν είναι αυτή η Κέιτ. Η αλήθεια είναι ότι η δεξιά εικόνα θα μπορούσε να αποδεικνύει ότι δεν είναι η Κέιτ.
"Γιατί όλα αυτά τα μεγάλα κανάλια θέλουν να μας κάνουν να πιστεψουμε ότι αυτοί είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ. Δεν είναι ούτε η Κέιτ ούτε ο Γουίλιαμ".

Why do these big media channels want to make us believe these are Kate and William?
But as we can see they are not Kate or William...
Why???#KateMiddleton #RoyalAnnouncement pic.twitter.com/ooApXZa9PF
— (UJ) چوہدری صاحب (@chaudhry_uj) March 19, 2024

Όπως παρατηρούμε, η δυσπιστία του κοινού είναι τόσο μεγάλη που είναι δύσκολο πια να πιστέψει ό,τι αφορά τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, αν αποδειχτεί όντως ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν η Κέιτ αλλά μια από τις σωσίες της, το πλήγμα θα είναι ανεπανόρθωτο.

Επιτέλους, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε: Αδυνατισμένη, με κολάν, σνίκερς και ολόισια μαλλιά μαζί με τον Γουίλιαμ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline