Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  01:01:31

Ο Νίκος Καρβέλας δεν είναι Σαββόπουλος: Εμμονικός επί δεκαετίες, αμετακίνητος σε «προκλητικές απόψεις», χωρίς εξέλιξη και βάθος ο Νίκος Καρβέλας, στερεοτυπικός σε μια ανιαρή-ασπόνδυλη συνέντευξη του ίδιου και του MEGA. Κύριο

«Η αλήθεια πάντα ζορίζεται» σχολίασε ο ίδιος την δύσθυμη του εμπειρία του τόσο από την παρουσιάστρια όσο και από τας σχόλια τηλεθεατών.

-Βεβαιώθηκε ακόμα μία φορά, λέγεται, ότι ως προσωπικότητα συνθέτη και γενικά καλλιτέχνη
πέντε δεκαετιών δεν είναι ούτε ως σύνολο έργου ούτε ως πνευματικός άνθρωπος στο ίδιο επίπεδο με τον Δ. Σαββόπουλο, τον Στ. Ξαρχάκο, Λ.Κελαηδόνη, τον Κώστα Χατζή κ.α.

Ειδικού συνεργάτη Κ.Π.

H συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη για την τηλεόραση του MEGA σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις χαμηλού επιπέδου πρωινών και παρόμοιων εκπομπές. Με κύριο άξονα την αλαζονική και ανάγωγη συμπεριφορά, και κάποιες μουχλιασμένες απόψεις του λχ, για τη θρησκεία χωρίς κανένα ιστορικό ή μεταφυσικό βάθος, δηλαδή μόνο με κουτσομπολικό ενδιαφέρον και μόνο.. Στάσιμος και παρωχημένος κατά πάντα, O γνωστός συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων στη ατυχήσασα κ,.Λυμπεράκη στις κακές της επιλογές προσώπων σε ρόλο Σκορδά και Τσιμτσιλή για την πολιτική, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια αλλά και την εκκλησία που το μόνο καλό που έκανε είναι ότι «ενίσχυσε τη σεξουαλική διέγερση». Ούτε κάν του επιπέδου Μενεγάκη ή Γερμανού.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν δίστασε να διακόψει πολλές φορές την παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής, ενώ στο τέλος της, κατέληξε ότι «η συζήτηση μαζί της ήταν απογοητευτική».

Η ανάρτηση στο Instagram
Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για το ύφος και τις απαντήσεις του στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανάρτηση στα social media, δίνοντας τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό, έγραψε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline