Κυριακή 23 Ιουνίου 2024  17:14:49

Μανώλης Μαυρομμάτης: Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια, λέει ο γιος του μετά την έξοδο από τη ΜΕΘ, σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Δυσάρεστα νέα για την υγεία του Δ. Κόκκοτα. Κύριο

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα καθώς η κατάστασή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς», με τους γιατρούς του να μην έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.
«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

1.«Η μητέρα μου παραμένει σε σταθερή αλλά πιο σοβαρή κατάσταση και το πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία» είπε ο Μιχάλης Μαυρομμάτης

Ευχάριστα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη: Βγήκε από την ΜΕΘ-Τον επισκέφθηκαν Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Αυτιάς.

Η σύζυγός του παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ ο Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκεται πλέον σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, με την υγεία του να παρουσιάζει βελτίωση.
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης μάλιστα τις τελευταίες ώρες δέχεται επισκέψεις συγγενών και φίλων που εδώ και περίπου 50 ημέρες αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του. Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

Συγκρατημένη αισιοδοξία δείχνει ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Μιχάλης για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του, η οποία παραμένει σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκεται εκτός Εντατικής και μάλιστα όπως έγινε γνωστό τον επισκέφτηκαν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου έχει μεταφερθεί, οι Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Σταμάτης.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης

«Ο πατέρας μου ευτυχώς είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια. Τώρα χρειάζεται χρόνος και ηρεμία για να μπορέσουν να βελτιωθούν και τα εγκαύματά του» είπε στο protothema.gr o γιος του Μιχάλης. «Η μητέρα μου παραμένει σε σταθερή αλλά πιο σοβαρή κατάσταση και το πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ» πρόσθεσε.

Θυμίζεται πως στις αρχές Απριλίου είχε αφαιρεθεί η τραχειοστομία από τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του, ενώ η σύζυγός του είχε εγκαύματα στο 40% του σώματος της καθώς και αναπνευστικό έγκαυμα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα Φεβρουαρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline