Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  16:15:15

Αύριο ο Ολυμπιακός σε φιλόδοξη αναμέτρηση κατά της Φιορεντίνα, να επαναλάβει το θρίαμβο του ΠΑΟ στο μπάσκετ. Κύριο

Το ισχυρό σημείο της Φιορεντίνα για το οποίο ζητάει μεγάλη προσοχή ο Μεντιλίμπαρ.

Η προετοιμασία Ολυμπιακού και Φιορεντίνα έχει μπει στην τελική της ευθεία. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το μεγάλο, αυριανό ραντεβού της Τετάρτης (29/5) όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Conference League.

Ολυμπιακός: Ο φόβος του Μεντιλίμπαρ ενόψει Φιορεντίνα

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλον. Πρόκειται για το φινάλε της σεζόν και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φιορεντίνα έχουν δείξει τις αρετές τους και τις αδυναμίες τους παράλληλα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα επιτελεία των δύο ομάδων δεν περνάνε από κόσκινο ο ένας τον άλλον.

Αυτό συμβαίνει και στον Ρέντη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει μελετήσει πολύ καλά τους «βιόλα» και να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να προσέξει και που πρέπει να χτυπήσει. Ένα πολύ δυνατό σημείο της ομάδας της Φλωρεντίας είναι η δεξιά της πλευρά.
Συγκεκριμένα ο Βάσκος τεχνικός έχει χτυπήσει καμπανάκι στον Ρέντη για τη δεξιά πτέρυγα των «βιόλα». Ο Ντοντό και ο Νίκο Γκονζάλες είναι πολύ επικίνδυνοι για την άμυνα του Ολυμπιακού και έχει πέσει μεγάλο βάρος εκεί για να αντιμετωπιστεί η δράση τους.

Ο δεξιός μπακ, ο Ντοντό, ο οποίος είναι παίκτης αξίας 20 εκατ. ευρώ κάνει τρομερή δουλειά με ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή και μάλιστα μπαίνει προς τα μέσα. Την ίδια ώρα ο Γκονζάλες μένει στη γραμμή και δίνει πλάτος στην ομάδα του. Μένει στη θέση του για να πάρει τη μπάλα, ενώ πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ ικανό στο ένας με έναν που μπαίνει προς τα μέσα με το αριστερό και βγάζει εξαιρετικές σέντρες ή σουτάρει. Πρόκειται για μία κίνηση που την κάνουν πολύ συχνά οι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα και είναι τρομερά επικίνδυνη, διότι συμμετέχουν δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες και γι' αυτό το λόγο ο Μεντιλίμπαρ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην αντιμετώπιση τους.

Μεγάλο μέρος των επιθέσεων της Φιορεντίνα εκδηλώνεται από το δεξί άκρο με Ντοντό και Νίκο Γκονζάλες. Τόσο ο μπακ του Ολυμπιακού όσο και οι χαφ και ο εξτρέμ θα πρέπει να προσέξουν πολύ τον τρόπο με τον οποίο κινούνται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline