Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  02:02:48

Καλύτερα, εκτός ΜΕΘ ο Δημ. Κόκκοτας, σε νοσηλεία από 29/3 που θα διαρκέσει. -Βασίλης Καρράς: Σε ποιους αφήνει, ποια περιουσία, ύψους 10 εκατ. ευρώ. Κύριο

Όλα όσα περιλαμβάνει αναλυτικά η κληρονομιά που άφησε ο Βασίλης Καρράς και φτάνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η διαθήκη του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο.
O δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι η περιουσία του τραγουδιστή ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ. Η σύζυγος του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη,

λαμβάνουν το σύνολο της περιουσίας του: το 50% της περιουσίας του τραγουδιστή το κληρονομεί η σύζυγός του και το υπόλοιπο 50% η κόρη του.
Όσον αφορά στα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του για τα επόμενα 50 χρόνια θα ανήκουν στη σύζυγό του Χριστίνα.

Η κληρονομιά

Τι περιλαμβάνει αναλυτικά η κληρονομιά που άφησε ο Βασίλης Καρράς στην οικογένειά του:
• Τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
• Το «χωριό της Ειρήνης»
• Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
• Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
• Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα
• Τραπεζικές καταθέσεις

Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο παλιότερα είχε γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Βασίλη Καρρά να πουλήσει το «χωριό της Ειρήνης» αντί για 7 εκατομμύρια ευρώ. Τότε ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε αρνηθεί.

Δημήτρης Κόκοτας: Βγήκε από την Εντατική, μπήκε σε ΜΑΦ

«Είναι μία σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνο» είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Δημήτρης Κόκοτας, με την κατάστασή του να είναι κλινικά σταθερή.
«Υπάρχει μία είδηση που προέκυψε τώρα και θα την μεταφέρουμε. Είναι μια χαρούμενη είδηση. Μετά από δυο μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχει αρχίσει σιγά-σιγά να έχει πιο συνειδητές αντιδράσεις. Ακούω ότι ακόμα και να χασμουρηθεί προσπαθεί» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Η Ματίνα Παγώνη από την πλευρά της είπε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας από προχθές μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Στη ΜΑΦ όταν μεταφέρεται ένας άρρωστος έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Είναι μία σταθερή κλινική κατάσταση, χρειάζεται χρόνο, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίζονται να γίνονται.

Την έξοδό του από τη ΜΕΘ επιβεβαίωσε και η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη Κόκκοτα μιλώντας στη «Super Κατερίνα. «Περιμένουμε τα καλύτερα. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας» είπε χαρακτηριστικά.

20.5.2024..«Ο Δημήτρης Κόκοτας περιμένουμε να βελτιωθεί»

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επεσήμανε: «Περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για να δούμε την αντίδραση του οργανισμού του. Γίνονται απεικονιστικοί έλεγχοι για να δείξουν την πορεία. Βεβαίως η αναμονή είναι μεγάλη. Το έχουμε πει από την αρχή, σε αυτά τα περιστατικά κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, θα περιμένουμε να βελτιωθεί».

Σε ερώτηση για το πότε θα περιμένουμε εξελίξεις ανέφερε: «Καθημερινώς γίνονται εξετάσεις. Τον Δημήτρη τον έχουν ξυπνήσει, έχει δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Γίνεται ο απεικονιστικός έλεγχος, παρακολουθούν τον εγκέφαλο. Σιγά σιγά περιμένουν αντιδράσεις. Αυτά μπορώ να πω».

Για τα επόμενα βήματα που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις είπε: «Πρέπει να αρχίσει σταδιακά να αντιδρά και στα υπόλοιπα ερεθίσματα».

«Όσοι έχουν δύσπνοια να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους»

Τέλος, μιλώντας για την αφρικανική σκόνη συμβούλευσε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους: «Πρέπει να προσέχουν όλοι σήμερα γιατί η σκόνη είναι ό,τι χειρότερο για όσους έχουν καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα. Στο σπίτι αυτές οι ομάδες, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά. Τους δημιουργεί έντονο βήχα και πολλές φορές δύσπνοια. Όταν έχουν δύσπνοια να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους γιατί ίσως χρειαστεί να τους αλλάξει τη δοσολογία των φαρμάκων που παίρνουν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline