Τρίτη 18 Ιουνίου 2024  14:12:43

Μητσοτάκη πρόβλεψη και σύσταση από Χανιά: «1.Το βράδυ των Ευρωεκλογών η ΝΔ θα είναι το μεγαλύτερο κόμμα και στην Ελλάδα και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα...2. Nα ψηφίσετε είτε πριν είτε μετά την παραλία». Κύριο

«Προσοχή, να μη θεωρήσουμε ότι οι ευρωεκλογές δεν έχουν σημασία ή ότι έχουν κριθεί επειδή η ΝΔ πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις. Να πάτε να ψηφίσετε, οπωσδήποτε».

1.-Παραστατικός ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια μαντινάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι», για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει, ότι «όλοι όσοι σας λένε ότι μπορούν να δαπανήσουν 45 δισ. ευρώ σε βάθος 4ετίας οδηγούν τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στα μνημόνια και τη χρεοκοπία».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε στους φίλους του κόμματός του ότι «πρέπει να υπάρξει σημαντική κινητοποίηση των πολιτών που μας εμπιστεύθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023, για να κάνουμε το 3 στα 3, μετά τη διπλή νίκη των εκλογών του περασμένου Μαΐου και Ιουνίου αλλά και για να μου δώσετε τη δύναμη να διαπραγματευθώ με ισχυρή φωνή στην Ευρώπη». Ειδικότερα ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η ΝΔ το βράδυ των ευρωεκλογών πρέπει να είναι το μεγαλύτερο κόμμα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».

Στο μέτωπο της ακρίβειας ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η σημαντική αύξηση των μισθών και των συντάξεων αποτελεί μόνιμο ανάχωμα στην ακρίβεια.

Μητσοτάκης: Κρίσιμη πολιτική μάχη οι ευρωεκλογές - Η αποχή επιτρέπει στους λαϊκιστές και στα άκρα να καπηλεύονται τις αγωνίες μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline