Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  19:03:21

Τέλος δεν έχουν οι «Λύτρες» σε θρασύτητα ενδοοικογενειακής βίας: 40χρονος παρέσυρε με ΙΧ τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή - 33χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ απειλούσε την πρώην του. Κύριο

Δύο νέα, πολύ ενδεικτικά για την έκταση του φαινομένου, περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα, με θύματα μία 35χρονη και μία 40χρονη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στα Μάλγαρα, 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο, παρέσυρε τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατέβηκε από το όχημα και την έπιασε από τον λαιμό. Η 35χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές, ενώ ο δράστης, όταν είδε πολίτες να πλησιάζουν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αναζητείται από την αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο το κουμπί πανικού.

2.Επίσης, στο Άργος Ορεστικό, 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του και την απείλησε.

Η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού αστυνομικού. Μάλιστα, το θύμα ήταν τόσο φοβισμένο, που ζήτησε να τη μεταφέρει περιπολικό της αστυνομίας στο σπίτι της.

3.Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε με αυτοκίνητο την πρώην σύζυγό του και την απείλησε

Ο 41 ετών δράστης διέφυγε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης ένας άνδρας, 41 ετών.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, καθώς επέβαινε σε δίκυκλο, ο πρώην άντρας της την παρέσυρε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, με συνέπεια να την ανατρέψει, ενώ στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό και την απείλησε.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, 16/06, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα (ημεδαπή) κάλεσε την Αστυνομία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, όπου κατέθεσε.

Κατά πληροφορίες, δε χρειάστηκε να διακομιστεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο. Ο 41 ετών δράστης, με καταγωγή από την Αλβανία, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία.
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline