Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  01:58:53

Στην Αθήνα βασιλεύουν η απραξία και τα σκουπίδια αλλά ο δήμαρχος Χάρης Δούκας έχει υψηλότερους στόχους για αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ακόμα ανομολόγητους. Κύριο

Απάντηση στον Ανδρουλάκη μέσω πηγών – «Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του»,

Πηγές από το περιβάλλον του Χάρη Δούκα απαντούν στον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με τις αναφορές του στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα εστιάζουν κυρίως στο «Με θλίβει που κάποιοι δεν περίμεναν ούτε το πέρας της διαδικασίας. Απαξιωτική στάση για την ουσία της πολιτικής. Όχι την ώρα που βυθίζεται η ΝΔ εσύ να παίρνεις τον προβολέα από την ουσία και να τον στρέφεις στο κόμμα σου».

Τι απαντούν οι κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων

«Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.
Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι.

Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.
Είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανα πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.
Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline