Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024  21:23:49

Μιμήθηκε τον Αλέξη Κούγια με τον Κασσελάκη, και ήθελε να μάθει εάν είναι ο άνδρας ή η γυναίκα στη σχέση. Ομοφοβική επίθεση Στίγκα στον Πατέλη του Μαξίμου: «Είναι ο ή η Πατέλης δεν ξέρω». Κύριο

Κούγιας: Πυρά κατά Θέμη Σοφού για την υπόθεση Λύτρα - «Έχει εγκαθιδρυθεί χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας».

Το αιχμηρό, άηθες για ορισμένους σχόλιο του προέδρου των Σπαρτιατών προκάλεσε την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία τον κάλεσε να ανακαλέσει.

Σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Πατέλη προέβη από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, εξαπολύοντας ομοφοβική επίθεση κατά του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, διερωτώμενος ποιο άρθρο χρησιμοποιεί «ο ή η». δηλαδή για το ρόλο του στη προσωπική ερωτική του ζωή ,με τον σύντροφο που είναι παντρεμένοι.

«Βγήκε μέχρι και ο, ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει λέει και το εποχικό επίδομα στον σερβιτόρο ανεργίας του σερβιτόρου, της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν νυχθημερόν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα. Το κλασσικό αριστούργημα των τεμπέληδων», υποστήριξε ο Β. Στίγκας, με την προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη να αντιδρά, καλώντας τον με έντονο ύφος να ανακαλέσει όσα είπε, διαφορετικά θα διαγραφούν από τα πρακτικά.

«Κύριε πρόεδρε συγγνώμη ένα λεπτό, θα ήθελα, χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα θα ήθελα να το ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Με δόση ειρωνείας, ο Βασίλης Στίγκας ανταπάντησε:
«Έχω μπερδευτεί, συγγνώμη κυρία πρόεδρε, όπως θέλετε γράφτε το, δεν με πειράζει. Είμαστε οκ;
Όλγα Γεροβασίλη: Θα σβηστεί από τα πρακτικά.
Βασίλης Στίγκας: Να συνεχίσω;
Όλγα Γεροβασίλη: Βεβαίως.

Κούγιας: Πυρά κατά Θέμη Σοφού για την υπόθεση Λύτρα - «Έχει εγκαθιδρυθεί χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας»

Νέα ανακοίνωση από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου
Δελτίο Τύπου με τίτλο «Απάντηση Αλέξη Κούγια σε Κασσελάκη και σ' έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θυμάμαι το όνομά του» εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές.

» Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων.

» Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας -συζύγου- γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν.

» Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά.

» Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.

» Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.
« Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό».



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline