Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024  17:31:46

«Δεν μπορούν να νικήσουν τον Μητσοτάκη, ούτε ο Κασσελάκης, ούτε ο Ανδρουλάκης».... «Ο κ. Σπίρτζης πιστεύουμε να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές». Κύριο

Βαθαίνει το χάσμα του πρώην υπουργού και βουλευτή με την νέα ηγεσία Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του.

-Την πεποίθηση ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη μπορούν να είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, διατύπωσε το πρωί της Δευτέρας ο Χρήστος Σπίρτζης.
«Κατά τη γνώμη μου και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση γιατί απέτυχε και η επικοινωνιακή τακτική που είχε και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία, ενώ δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέες πολιτικές με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε ότι στην κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε αυτονόητα τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

Σύμφωνα με τον ίδιο στη συζήτηση για τον νέο φορέα «προέχει η ομάδα αλλά όχι το πρόσωπο. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ούτε ηγετική ομάδα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε πως «η κοινωνία απέρριψε την πολιτική επικοινωνιακού τύπου που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης. Αυτό έφερε ένα αποτέλεσμα να έχουμε 60% αποχή».
Τέλος, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχουν συνεδριάσει τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές: «Απορώ με τους συντρόφους που ανέχονται να μην έχει συνεδριάσει ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία για το τι δεν πήγε καλά στις ευρωεκλογές και πήραμε 14,9%»

2.Κουμουνδούρου για Σπίρτζη: Προκαλεί συνειδητά, ελπίζουμε τουλάχιστον να ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη διακυβέρνηση της χώρας. Καυστική απάντηση από στελέχη της Κουμουνδούρου

Σε σκληρό τόνο απάντησαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστο Σπίρτζη.
.
«Συνειδητά προκαλεί για να εξασφαλίζει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που (πιστεύει ότι) του αναλογούν»
«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του και ο τρόπος που απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία. Ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέα πολιτική, νέα πρακτική με το όλον ΣΥΡΙΖΑ και με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε ότι σε ενδεχόμενη κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε «αυτονόητα» τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline