Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024  04:49:21

Μ. Αποστολάκη, φιλόδοξη και μάλλον καθόλου μετριόφρων: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός, ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Κύριο

«Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα,» τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν ρωτήθηκε αν νιώθει έτοιμη για πρωθυπουργός.

Έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, δηλαδή να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επιπλέον να νικήσει τον Μητσοτάκη ( φιλοδοξία και βεβαιότητα που έχουν δηλώσει και ο κ. Γερουλάνος και ο κ. Κασσελάκης) εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε η Μιλένα Αποστολάκη σε τηλεοπτική της τοποθέτηση.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος μίλησε στο Action24, τονίζοντας πως ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι και επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθυπουργικά καθήκοντα, αν κληθεί να τα υπηρετήσει μέσα στην επόμενη τριετία, η κ. Αποστολάκη απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου 'εγώ μπορώ καλύτερα'. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

«Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline