Κυριακή 7 Ιουλίου 2024  02:54:41

Γιώργος Μαργαρίτης, ευθύς και αληθινός: Πως νίκησα τα δύο μεγάλα πάθη μου, το μπαρμπούτι, γενικά τον τζόγο και το καταστρεπτικό κάπνισμα. Κύριο

«Δέκα χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Ημουν απόλυτα υποταγμένος σε αυτό το πάθος.». Αυθεντικός με μεγάλη αμεσότητα, ειλικρίνεια και ευθύτητα.


Από τους λίγους τόσο ειλικρινείς και μη στημένους καλλιτέχνες ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι πραγματικά απόλαυση σε όλες- τις λίγες- τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα, όταν μετά την κυκλοφορία του δίσκου του "Οι δρόμοι του πουθενά", δεν του άρεσε η φωνή του από το τσιγάρο.

«Πήγα σε ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο, με κοίταξε και μου είπε : Γιώργο δεν έχεις χορτάσει τσιγαριλίκι; Λέω, γιατί μου την είπε τώρα. Δεν είχα πάει σε κανέναν γιατρό για τον λαιμό μου, ποτέ. Βγαίνω έξω, ήμουν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τα παίρνω όπως ήταν (σ.σ. τα τσιγάρα) και τον αναπτήρα και τα πετάω στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί ήταν το τέλος, το 2002, Μάιος μήνας»
Ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε και για την εξάρτησή του από τον τζόγο και το πως τελικά κατάφερε να ξεφύγει:

«Τον τζόγο τον έκοψα μαχαίρι όταν ο Τάκης Σούκας μου είπε "θα κάνουμε έναν δίσκο αν κόψεις τον τζόγο, αλλιώς δεν τον κάνουμε". Του γύρεψα επειδή ερχόταν η Πρωτοχρονιά το 1981... Του λέω "αύριο έχουμε καινούργια χρονιά, δικαιούμαι να παίξω" και ρίξαμε μία ζαριά στο Γκύζη και αυτό ήταν» είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης και συνέχισε:
«10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάζω καβάτζες να έχω χαρτζιλίκι για τις γκίνιες. Θα μπορούσα να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός, το ένιωθα από την ανταπόκριση του κόσμου, όταν τραγουδούσα». Ένα πάθος το ποιο καταπολέμησε με επιτυχία και έχει το θάρρος να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει απόλυτα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline