Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024  03:29:06

Στην Παναγία της Τήνου όλες οι κούπες του Ολυμπιακού για ευλογία . ... Περιοδείας στις Κυκλάδες και αλλού. Κύριο

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για νασυνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή .

Στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με τα Ευρωπαϊκά τρόπαια, εκεί όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β', στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης.

Μαζί ήταν και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριος Λούβαρης.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για νασυνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή και να συνεχιστεί το μεγάλο έργο του Ολυμπιακού στην ακαδημία του, όπου δημιουργεί μεγάλους αθλητές για το μέλλον αλλά και σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον συνεχάρη τους πάντες για την απόκτηση των Ευρωπαϊκών τρόπαιων.
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ πρόσφερε ένα αντίγραφο της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης και εκδόσεις του ΠΙΙΕΤ.

Τα κύπελλα του Conference League και του Youth League που κατέκτησαν οι ομάδες των Πειραιωτών αφίχθησαν στην Τήνο και εκατοντάδες φαν του Ολυμπιακού έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους!
Οι "κούπες" χθες Κυριακή (7/7) ήταν στη Σύρο. Στις 10 Ιουλίου θα βρίσκονται στην Πάτρα.

2.Στο νησί της Τήνου βρέθηκαν οι Ευρωπαϊκοί τίτλοι του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι συνέχεια στη θρυλική περιοδεία που έχει ξεκινήσει, έτσι ώστε φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα να δουν από κοντά τα τρόπαια του Conference League και του Youth League.

Στο σημείο Μέσα Λιμάνι της Τήνου τα τρόπαια έφτασαν σε φουσκωτό από τη θάλασσα με τον κόσμο να περιμένει στη στεριά και να τραγουδά τον ύμνο του Θρύλου.
Αρκετός κόσμος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, ενώ στήθηκε μία μεγάλη γιορτή με καπνογόνα και βεγγαλικά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline