Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024  02:29:51

Στον Στέφανο αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί - όχι οι κανονισμοί και τα όργανα. ΣΥΡΙΖΑ: «Μεγάλη η ανταπόκριση στο Κάλεσμα Κασσελάκη για προσωπικές συναντήσεις με τους πολίτες». Κύριο

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον με εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν παρά τη μεγάλη ζέστη του μεσημεριού χθες Πέμπτη στο κτίριο της Κουμουνδούρου.

Οι πολίτες υναντήθηκαν προσωπικά και συζήτησαν ελεύθερα με τον κ,Κασελάκη.με βάση ένα ευρύ θεματολόγιο προβλημάτων, αναγκών και σκέψεων που τους απασχολούν.

ΑΥΓΗ 10.7.2026..Το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον» αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η ανταπόκριση στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για προσωπικές συναντήσεις με τους πολίτες την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο γραφείο του στην Πλατεία Κουμουνδούρου, όπως αναφέρουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Σε περιμένω να συζητήσουμε οι δυο μας»-Ανοίγει το γραφείο του για τους πολίτες την Πέμπτη

Από την Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι «αναδεικνύεται έτσι η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν "σε πρώτο πρόσωπο" για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον».

«Αύριο Πέμπτη, στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
«Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω» υπογράμμιζε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2. ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή κριτική σε Κασσελάκη για «τοξικότητα», «τρολς» και αναφορές σε «μαύρα»
Συνεχίζεται η συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα

Τεταμένη ήταν η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διέκοψε και θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα τη συνεδρίασή της για τα οικονομικά του κόμματος, αλλά και τα κομματικά ΜΜΕ, στη σκιά της αναστολής της καθημερινής έκδοσης της Αυγής και των αντιδράσεων των εργαζόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε σφοδρή κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη για την «τοξικότητα στο διαδίκτυο», με φόντο αναρτήσεις στελεχών φιλικά προσκείμενων στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Κριτική ασκήθηκα και για τις αναφορές περί «μαύρων» χρημάτων.
Ως προς αυτό μάλιστα, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες από την ηγετική ομάδα να καταγραφεί ρητά σε γραπτή απόφαση πως δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ κανένα ζήτημα αδιαφάνειας στα οικονομικά του κόμματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε εκτενής συζήτηση και για τα τρολ του διαδικτύου και την τεκμηριωμένη -όπως έλεγαν τα ίδια στελέχη- σχέση και επικοινωνία του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη με το στενό περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως για το ζήτημα υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Χρήστου Σπίρτζη και του στιχουργού, ο οποίος μάλιστα απείλησε και με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Το κάλεσμα Κασσελάκη προς τους πολίτες

Την αναπάντεχη πρωτοβουλία πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, μέσω ανάρτησής του, κάλεσε χθες τους πολίτες στο γραφείο του για να τον επισκεφθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.
Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αύριο Πέμπτη, στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline