Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024  02:19:40

Σελίν Ντιόν επέζησε τελικά: «Είμαι ευτυχισμένη που επέστρεψα, έγραψε μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης», στο Λούβρο. Η τιμητική συμμετοχή της στην έναρξη των Ολυμπιακών σήμερα. Κύριο

Φαίνεται σχεδόν σίγουρο πια ότι απόψε το βράδυ η Σελίν Ντιόν (Céline Dion) θα τραγουδήσει στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, μία είδηση που είχε διαδοθεί ανεπίσημα τις τελευταίες ημέρες χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επισήμως από καμία πλευρά.

Μεγάλη είδηση για την κατάσταση της υγείας της, που έφτασε κοντά στα σύνορα του θανάτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η Καναδή σταρ θα τραγουδήσει το "La Vie en Rose" της Εντίθ Πιαφ και μάλιστα σε ντουέτο-έκπληξη με την Lady Gaga. Αν τελικά συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Ντιόν από τότε που αναγκάστηκε να σταματήσει τις περιοδείες της και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αφού διαγνώστηκε τον Δεκέμβριο του 2022 με το σύνδρομο Stiff Person

1.Η ανάρτηση της σταρ από το Παρίσι, λίγο πριν τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Σελίν Ντιόν δηλώνει ευτυχισμένη που επέστρεψε στο Παρίσι μετά από καιρό, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, στην τελετή έναρξης των οποίων, τα διεθνή media λένε ότι θα τραγουδήσει.

Η μεγάλη σταρ της μουσικής, αναμένεται να κάνει το μεγάλο come back στη σκηνή, ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια αποχής. Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Ντιόν φωτογραφήθηκε στο Λούβρο και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά στον κόσμο για να ζήσω. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστούμε τους υπέροχους φίλους μας στο Μουσείο του Λούβρου!».

Μεταξύ άλλων, φωτογραφήθηκε μπροστά από το γλυπτό της Νίκης της Σαμοθράκης στο μουσείο.

Σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ότι θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι η Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Μαθεύτηκε ακόμη, αυτή τη φορά κατά πληροφορίες του TMZ, ότι αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ντιόν εθεάθη να κάνει check-in στο ξενοδοχείο Royal Monceau στο Παρίσι τη Δευτέρα.

Η 56χρονη τραγουδίστρια, φορούσε ένα υπερμεγέθες μαύρο σακάκι και ένα κομψό φαρδύ παντελόνι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν τη ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.

24.5.2024..Παραλίγο να χάσει τη ζωή της εν μέσω της μάχης της με την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, αποκάλυψε η Σελίν Ντιόν.

Η 56χρονη τραγουδίστρια είναι «πολύ καλύτερα» τώρα, αλλά «παραλίγο να πεθάνει» κάποια στιγμή, ανέφερε η δημοσιογράφος Χόντα Κοτμπ, η οποία της πήρε συνέντευξη.

Νωρίτερα χθες, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας στο οποίο ανοίγεται για τη σπαρακτική μάχη της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου. Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, το σύνδρομο του δύσκαμπτου προσώπου είναι μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς.

«Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα εάν θα τα κατάφερνα, αν θα ζούσα μέχρι τέλους»
«Διαγνώστηκε με μια τρομερή ασθένεια και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε αν θα τα κατάφερνε, αν θα ζούσε μέχρι τέλους» ανέφερε η Κοτμπ. «Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι συνέβη και τι πήγε λάθος» πρόσθεσε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline