Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  01:21:57

Καλά κρατούν οι εμπαθείς πολέμιοι στις ΗΠΑ του Ελπιδοφόρου. Ψευδώς τον εμφάνισαν σε μονομερείς σχέσεις με τους Ρεπουμπλικάνους και το Ντ. Τράμπ..Η αλήθεια είναι ότι Αρχιεπίσκοπος, παρίσταται στα συνέδρια και Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών. Κύριο

Οι αποδείξεις της διακομματικής συνεργασίας του και των καλών σχέσεων με όλους τους ενοίκους του Λευκού Οίκου. Η παρουσία του δεν υποδηλώνει κομματική υποστήριξη του ενός ή του άλλου, λένε πηγές της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Αλλεπάλληλα τα ανακριβή, κίτρινα και εμπαθή δημοσιεύματα στην Ελλάδα, όπου ως γνωστόν ο ένας αντιγράφει τις φήμες και τις ανακρίβειες του άλλου, ιδιαίτερα στο ανεύθυνο Διαδίκτυο, με σπάνια ευχέρεια. Απάντηση σε κατάφωρα ψεύδη που έκαναν λόγο για μονομερή-σκόπιμη παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου σε εκδήλωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ δίνουν πηγές της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Συγκεκριμένα σε σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα, πηγές της αρχιεπισκοπής αναφέρουν:

«Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αξιωματούχους και των δύο κομμάτων στις ΗΠΑ, χωρίς να στηρίζει κανένα έναντι του άλλου. Παραδοσιακά δε, προσεύχεται στα προεκλογικά συνέδρια και των δύο κομμάτων πριν τις προεδρικές εκλογές. Είναι προφανές πως η παρουσία του σε καθένα από τα δύο συνέδρια δεν υποδηλώνει κομματική προτίμηση ή υποστήριξη του ενός υποψηφίου έναντι του άλλου».

Οι ίδιες πηγές, παραθέτουν και σχετικές φωτογραφίες από επαφές του κ. Ελπιδοφόρου με τους ηγέτες και των δύο κομμάτων

Ο Ελπιδοφόρος με τον Τζο Μπάιντεν Ο Ελπιδοφόρος με την Κάμαλα Χάρις Ο Ελπιδοφόρος με τον Μάικ Πενς Ο Ελπιδοφόρος με τον Ντόναλντ Τραμπ

16.7.2024..Με προσευχή του Ελπιδοφόρου ξεκίνησε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι 

Με προσευχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου ξεκίνησε τη Δευτέρα (15/7) στο Μιλγουόκι το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε το χρίσμα του υποψηφίου του κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος προσευχήθηκε «ο Παντοδύναμος και Αιώνιος Θεός να κοιτάξει τώρα προς τα κάτω σε αυτή τη συγκέντρωση των πολιτικών ηγετών του Έθνους μας, και να τους φωτίσει, καθώς προσπαθούν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους». Επιπλέον, προσευχήθηκε να δοθεί «σοφία, χάρη και πνεύμα υπηρεσίας» στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και στους συμβούλους του.
Παράλληλα, απηύθυνε προσευχή «για την ταχεία ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και των θυμάτων αυτού του πιο τραγικού περιστατικού».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline