Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  12:53:23

Ο τετραήμερος γάμος Κασσελάκη- Τάιλερ, αρχίζει αύριο Τετάρτη 28/8. Με ένα ΣΥΡΙΖΑ όπου ο ένας μισεί τον άλλο. Οι «87», η Λινού, ο Πολάκης και το ψεύτικο ειδύλλιο Φάμελου. Κύριο

Ο Βοτανικός Κήπος είναι μία καταπράσινη έκταση 200 στρεμμάτων στα Χανιά - Περίπου 150 καλεσμένοι στη μίνι δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, με ελεύθερη συμμετοχή κοινού λέγεται στις άλλες λαικές εκδηλώσεις- Γιορτές επί 4 ημέρες στην Κρήτη, που θα λήξουν στις 31 Αυγούστου.

Από το προσκλητήριο, που είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύφθηκε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Σκινέ Χανίων, τόπο καταγωγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

"Θα γίνει από τις 28 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη. Θα έχει μία διάρκεια περίπου τέσσερις ημέρες. Θα είναι ένα μείγμα ενός γάμου από τα παλιά και θα έχει βέβαια και αρκετά δρώμενα, για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επισκεπτών από το εξωτερικό" επιβεβαίωσε και ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή "Super Κατερίνα".
Εξήγησε δε γιατί ο ίδιος δεν έχει λάβει προσκλητήριο. "Δεν νομίζω να λάβω προσκλητήριο έτσι και αλλιώς. Εγώ το έχω λάβει διά ζώσης, πάρα πολύ καιρό τώρα. Οι στενοί συγγενείς συνήθως δεν λαμβάνουν προσκλητήρια, έχει ειπωθεί στόμα με στόμα" πρόσθεσε ο Γιάννης Κασσελάκης.

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ - Τετραήμερο γλέντι στην Κρήτη

Στον Βοτανικό Κήπο η τελετή και το γλέντι

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Tlive" η δεξίωση αλλά και το γλέντι του γάμου θα γίνουν στον Βοτανικό Κήπο, ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού, που βρίσκεται στο χωριό Φουρνέ, δίπλα από το Σκινέ.
Πρόκειται για μία καταπράσινη έκταση περίπου διακοσίων στρεμμάτων, γεμάτο με βότανα, φυτά και ζώα της κρητικής γης. Ένα κρητικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, που προσφέρει γεύματα με τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές.
Κατά τις ίδιες πηγές, στις 29 Αυγούστου, ο Βοτανικός Κήπος θα κλείσει στις έξι το απόγευμα για το κοινό, προκειμένου να γίνει μία τελετή στο υπαίθριο, πέτρινο αμφιθέατρο, όπου το παρών θα δώσουν περίπου 150 καλεσμένοι. Αμέσως μετά, θα μεταφερθούν ακριβώς πάνω από το αμφιθέατρο όπου υπάρχει εστιατόριο

Το πρόγραμμα της 29ης Αυγούστου θέλει τους καλεσμένους του ζευγαριού μετά την απογευματινή επίσκεψη στον Βοτανικό Κήπο να συνεχίζουν αλλού τη διασκέδασή τους, ενώ σύμφωνα με τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη στο γλέντι θα είναι και οι κάτοικοι του χωριού, κι ας μην έχουν λάβει πρόσκληση, καθώς πρόκειται για παράδοση των Χανίων.

Νέα χτυπήματα Πολάκη κατά Κασσελάκη: Προαναγγελία υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

-Μαίνεται ο "εμφύλιος" στον ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Κασσελάκης εξευτελίζει καθημερινά το κόμμα, κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς" η απάντηση των "87"
"Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό" λένε οι "87".
-Σωκράτης Φάμελλος Δώρα Τζαμπάζη: Καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για φήμες περί σχέσης τους

Αναβρασμό προκάλεσε μία ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter που γράφει για ένα νέο ειδύλλιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τον Σωκράτη Φάμελλο και την Δώρα Τζαμπάζη.
«Δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες», έγραφε η ανάρτηση του Twitter.

Η ανάρτηση προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια τόσο του Σωκράτη Φάμελλου όσο και της Δώρας Τσαμπάζη, ανακοινώνοντας, ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.
«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Τσαμπάζη. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», έγραψε ο κ. Φάμελλος.

-Στην αντεπίθεση η Αθηνά Λινού: "Παρέδωσα τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis- Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για τα ψέματα"
Τα ψέματα δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, αλλά εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες και στο να επουλώσουν πληγωμένα "εγώ", τονίζει.

-Νέα επίθεση Κασσελάκη στους "87": "Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ - Στο Συνέδριο θα αλλάξουν όλα"
Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι ο στόχος του σχεδίου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να "ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη Κεντροαριστερά" και στη συνέχεια να επιλεγεί κάποιος "σωτήρας από τη διαπλοκή" - "Στο Συνέδρια θα αλλάξουν όλα", προαναγγέλλει

Απάντηση των "87" σε Κασσελάκη: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται
Οι "87" κάνουν λόγο για προσβολές τ-ου Στέφανου Κασσελάκη και τον κατηγορούν για ανεπάρκεια.

-ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Το θέμα θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη σε συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις σχετικές καταγγελίες του Παύλου Πολάκη.

Την παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν 184 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – μεταξύ τους και κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.
Το αίτημα αυτό ακολούθησε τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική τόσο στην Αθηνά Λινού όσο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Το ζητούμενο από τα 184 στελέχη αναμένεται να εξεταστεί στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να διαφανεί εάν το συγκεκριμένο ζήτημα θα διερευνηθεί περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται πως Πολάκης κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για υποκρισία, αναφερόμενος στην υπόθεση του Ινστιτούτου Prolepsis, που διοικεί η κ. Λινού, και τον έλεγχο που ζήτησε η ηγεσία από ανεξάρτητο τεχνοκράτη.
Υπογράμμισε την αντίφαση στον χειρισμό της δικής του περίπτωσης, όπου αποκλείστηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέσα σε λίγες ώρες, σε αντίθεση με την πιο αργή αντίδραση στην περίπτωση της κ. Λινού.
Ο Πολάκης κατηγόρησε την ηγεσία είτε για στήσιμο πολιτικών παιχνιδιών είτε για προσπάθεια καθυστέρησης, δηλώνοντας πως αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline