Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  06:51:42

Παρά την αυτοσυγκράτηση του Ιράν, η Χαμάς καλεί σε .....επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ. Προσκλητήρια για «μάρτυρες του Ισλάμ» και νέους «εκλεκτούς του Αλλάχ στον Παράδεισο». Κύριο

Θέλουν μεγαλύτερη πολεμική αναμέτρηση σε αντίθεση με το Ιράκ χωρίς τίποτα άλλο.

Η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί «ανοιχτή σύγκρουση χωρίς κανένα συμβιβασμό, υποχώρηση ή καθυστέρηση», διαμήνυσε ένας από τους ηγέτες της οργάνωσης, ο Χάλεντ Μασάλ.

Παράλληλα με έξαρση φιλοπολεμική η ηγεσία της Χαμάς καλεί σε νέες επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ, ως αντίποινα στην επιχείρηση του Ισραήλ στη Δυτική Οχθη και στις επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας.
Eνας από τους ηγέτες της οργάνωσης, o Χάλεντ Μασάλ ζήτησε «να επαναληφθούν οι επιχειρήσεις αυτοκτονίας», σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News Arabia.

Παρά την αυτοσυγκράτηση του Ιράν, η Χαμάς καλεί σε .....επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ισραήλ. Προσκλητήρια για «μάρτυρες του Ισλάμ» και νέους «εκλεκτούς του Αλλάχ στον Παράδεισο».

-Θέλουν μεγαλύτερη πολεμική αναμέτρηση σε αντίθεση με το Ιράκ χωρίς τίποτα άλλο..

Η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί «ανοιχτή σύγκρουση», ισχυρίστηκε ο Μασάλ καλώντας τους υποστηρικτές της Χαμάς «να συμμετάσχουν σε πραγματική αντίσταση εναντίον της σιωνιστικής οντότητας [Ισραήλ] σε πολλαπλά μέτωπα».

Το Ισραήλ ξεκίνησε χθες μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Οχθη. Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δικαιολόγησε την επιχείρηση – για την οποία οι παλαιστινιακές αρχές ανακοίνωσαν ότι στοίχισε χθες, Τετάρτη, τη ζωή σε 11 ανθρώπους – λέγοντας ότι έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών.

Ταυτόχρονα έχει επίσης αυξηθεί η βία που ασκούν εξτρεμιστές ισραηλινοί έποικοι στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη.
Η κατάσταση στην περιοχή έχει επιδεινωθεί σημαντικά αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Γάζα μετά τη σφαγή που πραγματοποίησε στις 7 Οκτωβρίου η Χαμάς.
Έκτατε 635 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις, σε συγκρούσεις ή πραγματοποιώντας οι ίδιοι επιθέσεις στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline