Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  05:41:11

Δημοσκόπηση MRB: Παντού πρωτιά του Στ. Κασσελάκη αλλά δεύτερος ο Π.Πολάκης. Κολλημένη στο 28% η ΝΔ, σε άνοδο το ΠΑΣΟΚ με 15,5 %. Τρία κόμματα γύρω στο 10%. Κύριο

Σε απόσταση πρώτος στο ΠΑΣΟΚ ο Νικ. Ανδρουλάκης. Ακολουθούν Δούκας και Διαμαντοπουλου.

Εντυπωσιάζει το γεγονός, παρά το γεγονός ότι αποπέμφθηκε από την ηγεσία του κόμματος αλλά και συνεχίζεται ο συνεχής, καθημερινός «πετροπόλεμος» εναντίον του Στ. Κασσελάκη από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Παντού πρώτος σε προτίμηση με υψηλά ποσοστά, σε όλους τους άλλους υποψήφιους. Εντυπωσιάζει η πρωτιά προτίμησης για την αρχηγία του κόμματος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και σχετικές ερωτήσεις για διάφορα κοινά εκλογέων και προβληματίζει..

Παράλληλα, δυναμική καταγράφει η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στη δημοσκόπηση της MRB για τον ΟPEN. Οι ερωτηθέντες που δήλωσαν πως θα πάνε σίγουρα/μάλλον να ψηφίσουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.
Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης συγκεντρώνει 31,2% έναντι 40,5% του Στέφανου Κασσελάκη, 29,5% Σωκράτης Φάμελλος, 21,3% Νίκος Φαραντούρης.

2.Δημοσκόπηση ΜRB: Στασιμότητα με πτώση η ΝΔ και κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου -Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ.

Νέο ορίζοντα του πολιτικού σκηνικού εμφανίζει δημοσκόπηση της ΜRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, με τη ΝΔ να καταρρέει στην πρόθεση ψήφου, το ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει σε μονοψήφια ποσοστά και το ΠΑΣΟΚ να κερδίζει «πόντους».

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,7%, ΣΥΡΙΖΑ 7%, ΠΑΣΟΚ 12%, ΣΥΡΙΖΑ 7%, ΚΚΕ 7,8%, Ελληνική Λύση 8,2%, Πλεύση Ελευθερίας 4%, Νίκη 3,1%, Φωνή Λογικής 3,5%, Μέρα 25 2,8%, Νέα Αριστερά 2,2% και Σπαρτιάτες 1%.
Στην αναγωγή, η ΝΔ είναι στο 28%, πολύ κοντά στο ποσοστό των ευρωεκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 9% καταγράφοντας σημαντικές απώλειες, ενώ ο κερδισμένος της δημοσκόπησης είναι το ΠΑΣΟΚ, καταγράφοντας 15,5%.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline