Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024  13:17:03

Γιορτή δρόμου απόψε στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Με ομιλία Μητσοτάκη και τρία ζητούμενα: Η παρουσία η όχι Καραμανλή- Σαμαρά, πόσοι θα προσέλθουν, παλμός και συνθήματα του πλήθους. Κύριο

Φιλοδοξία για μεγάλη, ανοικτή λαϊκή εκδήλωση ενός εντυπωσιακού μεγέθους, σε εποχή αποστασιοποίησης από την πολιτική και τα κόμματα και πτώσης της παλαιάς δύναμης του κόμματος.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, αύριο, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20.00, θα μιλήσει στην εκδήλωση "Πάμε Ρηγίλλης" για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ρηγίλλης, όπως ενημερώνει με σημείωμά του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Με ομιλία, χαιρετισμό Μητσοτάκη και με τρία πρώτα ζητούμενα: Η παρουσία η όχι Καραμανλή- Σαμαρά, πόσοι θα προσέλθουν και από ποιές γενιές και ηλικίες. Ποιος θα είναι ο παλμός και συνθήματα του πλήθους.

Μια ανάσα πριν από τα πεντηκοστά γενέθλια της ΝΔ, μη νομίζετε ότι στον έτερο πολιτικό πόλο της Μεταπολίτευσης το πάρτι στη Ρηγίλλης είναι χαλαρό, τύπου «ας δούμε πόσοι θα εμφανιστούν». Κινητοποίηση κανονική γίνεται, για να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση. Έγινε μάλιστα και διευρυμένη σύσκεψη συντονισμού με όλους τους επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων του Λεκανοπεδίου – και παρότι οι πρώην πρόεδροι δεν έχουν απαντήσει αν θα παραστούν, στόχος είναι να δώσουν το «παρών» περί τα 3.000 μέλη της ΝΔ, εννοείται και η νεολαία του κόμματος. Παρότι το πάρτι θα έχει μουσική, δεν θα έχει αλκοόλ. Θα έχει αναψυκτικά και αναμνηστικά δωράκια για τους παρευρισκόμενους.

Αυτό το διατηρητέο ακίνητο 775 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 1.017 τ.μ. ιδιοκτησίας ΕΚΠΑ / ίδρυμα Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Διομήδου, που συνδέθηκε με την πορεία της ΝΔ, αλλάζει πλέον οριστικά σελίδα. Και, αφού έγραψε από το 2019 το πρώτο κεφάλαιο της επόμενης μέρας του, περνώντας (με μακροχρόνια μίσθωση) στα χέρια της ξενοδοχειακής εταιρείας The Margi, αναμένεται να πάρει την τελική μορφή του: να μετατραπεί σε βίλα με πισίνα και όχι τελικά σε ξενοδοχείο.

Σε κάθε περίπτωση, οι γαλάζιες ετοιμασίες για το street party της Ρηγίλλης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Θα προβληθεί ένα επετειακό βίντεο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού, ενώ ήδη η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Θα υπάρξει dj, αλλά και καντίνες με ποτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline