Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024  18:00:58

Δεξιά της ΝΔ δεν αγαπιούνται πολύ. Μετά τη ημιδιάλυση των «Σπαρτιατών» και τους κλυδωνισμούς στη «Νίκη», η άλλη αντιπαλότητα. Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κατατέθηκε η αγωγή της κατά του Κυριάκου Βελόπουλου με αίτημα αποζημίωση 300.000 ευρώ. Κύριο

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» και Ευρωβουλευτήε ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για ακραία προσβολή της προσωπικότητάς της.

Σε κατάθεση αγωγής για ακραία προσβολή της προσωπικότητάς της κατα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, προχώρησε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στην αγωγή, την πρώτη και την τελευταία σελίδα της οποίας ανήρτησε στο Χ ο δικηγόρης της κυρίας Λατινοπούλου, Φαήλος Κρανιδιώτης, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη.

Παράλληλα η κυρία Λατινοπούλου ζητά ο κ. Βελόπουλος να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα social media και σε καθημερινή εφημερίδα η τελεσίδικη απόφαση.

Η ίδια, πριν από έναν μήνα, είχε κάνει λόγο σε δηλώσεις της για «πόλεμο λάσπης» που έχουν στήσει κάποιοι σε βάρος της προσθέτοντας ότι «ενορχηστρώνουν επιθέσεις σε βάρος μου και δίνουν ψεύδη σε πληρωμένα πιστόλια».

Στις δηλώσεις της η κυρία Λατινοπούλου είχε ονοματίσει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής εξόντωσης της» κατηγορώντας τον ότι «έστειλε SMS ότι την ημέρα των ευρωεκλογών η Λατινοπούλου κολυμπούσε με επιχειρηματία στην Αίγινα».

«Γνωρίζει ότι είναι καταδικασμένο το πολιτικό του μέλλον έναντι της Φωνής Λογικής. Αντί να ασχοληθεί με το πώς θα στελεχώσει το κόμμα του, αντί να προβάλει πώς θα παρουσιάσει λύσεις προσπαθεί να με παρουσιάσει ως βίζιτα επιχειρηματία» πρόσθεσε η κυρία Λατινοπούλου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

«Είναι ό,τι πιο σεξιστικό και χυδαίο έχει ειπωθεί ποτέ από πολιτικό αρχηγό. Ακόμα και για τον κ. Βελόπουλο είναι εντυπωσιακό το πόσο βαθιά κυλιέται στη λάσπη για να διατηρήσει μέρος των ποσοστών του κόμματος του» κατέληγε στις δηλώσεις της η κυρία Λατινοπούλου.

"Δηλαδή δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη και θα εμπιστευτούμε αυτούς;".
Το δικό του πολιτικό σχόλιο για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε μέσα από την εκπομπή «Σήμερα». Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ το πρωινό της Δευτέρας (21/10) στάθηκε απέναντι στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εξωτερική πολιτική της χώρας, καυτηριάζοντας κάποιες επιλογές τους.

Τα ηλεκτρικά τζάκια μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο σαλόνι σας (Κοιτάξτε)Ηλεκτρικό Τζάκι | Διαφημίσεις αναζήτησης

Τα κόλπα για τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας μπορεί να είναι πιο απλά από ποτέDrain

«Προς το παρόν είναι φαντασία το άνοιγμα προς τα Δεξιά, συζητάμε κάτι που δεν υπάρχει. Τι έχουμε στα ελληνοτουρκικά δηλαδή; Τι υπάρχει; Είναι πρόβλημα το ότι σταμάτησαν οι υπερπτήσεις; Για κάποιους κύκλους η ηρεμία μπορεί να είναι πρόβλημα, γιατί ίσως θέλουν να προωθήσουν κι άλλα οπλικά και να τους καλείτε εδώ για να υπάρχουν», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Να πέφτει κανένας χάρτης στον τοίχο και να τον αναλύουν και πώς κινούνται τα πλοία και κουβέντα να γίνεται. Να πουλήσουν το φούμαρο ότι είναι οι προστάτες της πατρίδας», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.
«Αυτό είναι ένα μεροκάματο πολιτικό. Θα εμπιστευτούμε την τύχη της χώρας μας σε έναν ο οποίος αλληλογραφούσε με τον Ιησού και σε μία κυρία που πήγε και μπήκε στην ομάδα της Λεπέν και του Όρμπαν; Δηλαδή δεν εμπιστευόμαστε τον Μητσοτάκη και θα εμπιστευτούμε αυτούς;», συνέχισε στο σχόλιό του ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Είναι μία διάθεση της κυβέρνησης να πει: εάν η Τουρκία επιθυμεί και έχει τα κότσια ο Ερντογάν να έρθει να υπογράψουμε ένα χαρτί για δύο σημαντικά ζητήματα, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, να πάμε σε όσα δικαστήρια θέλετε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline