Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  06:20:10

Πρεμιέρα Κασσελάκη με εθελοντές σήμερα σε στρατηγείο στον Ταύρο, κοντά στα γραφεία της ΝΔ. Φιλοδοξίες για μαζική συγκέντρωση από στελέχη και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Έκταση 1500 τ.μ, με ενοίκιο 10.000 ευρώ τον μήνα.

Κρίσιμο και φιλόδοξο κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη για σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στα γραφεία 1,500 τ.μ που νοίκιασε για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας και όχι μόνο κατά τους επικριτές του.
«Ξεκινάμε, συζητάμε, γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!» . Με αυτές τις λέξεις ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει ραντεβού με εθελοντές και φίλους για το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία που νοίκιασε.

Το κάλεσμα Κασσελάκη είναι για αύριο το απόγευμα στις 18:00 στα γραφεία 1,500 τ.μ που νοίκιασε για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας και τα οποία βρίσκονται στον Ταύρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προαναγγείλει από χθες ότι θα συναντηθεί με τους εθελοντές που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο https://odikosmassyriza.gr/ στα γραφεία του στον Ταύρο, στην διεύθυνση Κυδωνίων 2-4.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους εθελοντές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, όπως έχει πράξει και με τα μέλη του κόμματος στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Αύριο ο κ. Κασσελάκης θα ανοίξει τα γραφεία της καμπάνιας του στην Πειραιώς και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η εξ αναβολής ομιλία της Αθήνας την οποία είχε αιτηθεί από το Δήμο Αθηναίων με παραχώρηση της πλατείας μπροστά από την παλιά Βουλή.
Τον χώρο αυτόν θα αξιοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για να στεγαστεί η προεκλογική καμπάνια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το περιβάλλον του πρώην προέδρου.

Για τους επόμενους δυο μήνες όλα θα οργανώνονται από εκεί και ήδη ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στήσει την πλατφόρμα του εγγράφει μέλη, εθελοντές και προετοιμάζεται για την αντεπίθεση με το εσωτερικό δημοψήφισμα αν δεν καταφέρει την ανατροπή του Συνεδρίου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline