Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  04:41:08

Ο Παύλος Γερουλάνος, με «γηρασμένη φωνή» παλαιότερα, έκανε επέμβαση στις φωνητικές του χορδές: Σε αφωνία για 10 ημέρες- Η... ανακούφιση της συζύγου του. Κύριο

Νοσηλευόμενος χθες δεν έλαβε μέρος στη πρώτη συνεδρίαση του νέου επιτελικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ.

Κανονικά ξεκίνησε και τελείωσε η πρώτη συνεδρίαση του εννεαμελούς Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠαΣοΚ με μοναδικές απουσίες τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος απουσίασε για λόγους υγείας, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές και τον Γιάννη Βαρδακαστάνη, που βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Στρασβούργο.

Σε ανάρτησή του γνωστοποίησε τη μικρή περιπέτεια της υγείας του και τη χαρά της συζύγου του για την αφωνία, όπως άλλωστε γράφει ο ίδιος χαριτολογώντας χαριτολογώντας
Επέμβαση στις φωνητικές του χορδές έκανε ο Παύλος Γερουλάνος, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Facabook.

Λόγω του χειρουργείου θα παραμείνει σε αφωνία για 10 ημέρες, γεγονός που ο ίδιος χαριτολογώντας σχολίασε, η σύζυγός τους δέχθηκε με «ανακούφιση».

«Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκε η Λάρα (και όχι μόνο!) το γεγονός ότι για δέκα μέρες πρέπει να μείνω άφωνος... ???? Ακολουθώντας συμβουλές γιατρού, έκανα σήμερα επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστούν κάποιες μέρες αφωνίας, προκειμένου η αποθεραπεία να γίνει όπως πρέπει. Ανυπομονώ να αναλάβω πλήρως τα καθήκοντα μου για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το Κίνημα. Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερος...»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline