Τρίτη 11 Μαρτίου 2025  21:21:09

ΕΚΠΑ: Δύο οι ομάδες σεισμών από διαφορετικά ρήγματα, δύο οι επίφοβοι κίνδυνοι για 6 ρίχτερ και πλέον. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Ανάφη. Κύριο

Παραμορφώσεις στο χώρο της καλντέρα ανησυχούν τους σεισμολόγους.


Σεισμοί στις Κυκλάδες: Δύο δονήσεις 4,4R μέσα σε ένα λεπτό – Μέχρι το Πάσχα η σεισμική δραστηριότητα

Συνεχίζονται χωρίς σταματημό οι σεισμοί στις Κυκλάδες - Και η Αμοργός, μετά τη Σαντορίνη, τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - «Έχει παραμορφωθεί η Καλντέρα»

Οι απανωτοί σεισμοί στις Κυκλάδες συνεχίζονται, με τους κατοίκους σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη να βρίσκονται στις μύτες των ποδιών τους αφού βρίσκονται πιο κοντά στο επίκεντρο.

Οι επιστήμονες συνεχίζουν να παρατηρούν το φαινόμενο, ενώ κύριος σεισμός δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα.
Πάνω από 16.500 σεισμοί έχουν σημειωθεί από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του ΕΚΠΑ. Στις Κυκλάδες και το ωκεανογραφικό «Αιγαίο» του ΕΛΚΕΘΕ.

Την ίδια ώρα, το in αποκαλύπτει ότι παρά τις προειδοποιήσεις τουρίστες νοικιάζουν καταλύματα σε επικίνδυνα σημεία πάνω στην Καλντέρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline